H&M Creamy lip melt Rosso di Venezia & Bougainvillea

by Mariska

2 lipproducten die ik alweer een hele tijd in huis heb, namelijk 2 H&M Creamy lip melt in 2 mooie kleuren. Zo af en toe vind ik het ook wel leuk om iets op mijn lippen te smeren, maar dan meer als ik uit ga bijvoorbeeld. Niet in het dagelijkse leven. Ik kocht deze bij H&M een aantal maanden geleden en ze zijn helaas niet meer verkrijgbaar via de website. Wellicht in de winkels! Er waren meer kleuren, maar ik laat een mooie donkerrode en felroze zien. Was erg benieuwd wat ik ervan kon verwachten..

Lees ook: MUA Luxe velvet lip lacquer Zest, Tranquility, Kooky

H&M Creamy lip melt

H&M creamy lip melt
H&M creamy lip melt
H&M creamy lip melt

De H&M creamy lip melt wordt geleverd in een leuk en vrolijk uitziend doosje. Het is een vrij stevig kartonnen doosje met allerlei kleurtjes. Ook zie je aan de buitenzijde een sticker met daarop de naam van het product en de sticker is de kleur van het product. Pluspunt! De producten zelf zijn op zich best wel simpel en strak, maar persoonlijk hou ik daar wel van. Het zit in een simpele tube in de kleur van het product. Achterop vind je wederom ook weer de naam van het product en de ingrediënten. Simpel, maar je hebt wel alles wat je wilt weten denk ik.

hm creamy lip melt 8

En dit is hoe de H&M Creamy lip melts eruit zien op mijn lippen en ook op mijn hand in de swatches. Het product is inderdaad wel echt creamy en dat brengt fijn aan. Het was wel even wennen omdat je het met het puntje van de tube op je lippen smeert. Ik moet zeggen dat het nog best secuur gaat! Zoals je ziet dekt het wel, maar je moet goed uitkijken dat je alles meepakt. Ook kwam ik erachter dat het beter is om je lippen even goed te scrubben voor je dit product gaat gebruiken. Hij laat namelijk wel eventuele velletjes heel erg zien.

Het lijkt wel een product met olie te zijn. Vooral bij de roze kleur was dit erg overheersend en was het lastiger om het product op te brengen. Door de olie leek het enorm waterig. Dat had ik bij de rode niet. Wel merkte ik dat de producten beide niet echt heel snel opgedroogd waren waardoor je dus best lang moet wachten. Het voelt niet vervelend aan op de lippen en trekt niet. Beide geven wel af en hebben naar mijn idee niet echt een lange tijd dat het blijft zitten. Dat is wel jammer, want vooral de rode kleur vind ik erg mooi!

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

HM creamy lip melt 3

De H&M Creamy lip melt kan ik niet meer vinden op de website van H&M, maar misschien dat ze nog wel in de winkels liggen. Het is een leuk product, maar ook weer niet een product die je echt moet hebben. Ik zou dan eerder kiezen voor een lang houdende lipstick voor een paar euro. Zelf heb ik hele goede ervaringen met deze van de Hema en die kost maar €3,50.

Lees ook:
Crazy rumors lip balm Berry Bubble
Feelin’ sexy met rode lipstick
Jeffree Star Gemini

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?