Essence secret stories nail polish (4x!)

essence secret stories

Bij het event van Catrice en Essence kreeg ik ook de kans op de lakjes van Essence Secret Stories mee te nemen. Helaas niet alle 7, maar hey, ik heb er wel 4 weten te bemachtigen! Ik denk dat ze op dit moment nog niet in de winkels liggen. Als ik namelijk op de website van Essence kijk, dan staat er ‘vooruitblik’ bij. Wanneer ze precies uitkomen durf ik niet te zeggen. Misschien liggen ze zelfs nu al ondertussen in de winkel! (op de website staat dat het verkrijgbaar is vanaf 22 augustus!)

Lees ook: Catrice Spectra Light nail polish

Essence secret stories nail polish

essence secret stories

En dit zijn dus 4 lakjes vanuit de Essence Secret Stories ‘lijn. De namen die vetgedrukt zijn laat ik je in dit artikel zien. De lakken die verkrijgbaar zijn, zijn de namen:

01 Can you keep my secret?
02 I love secrets!
03 Do you like my secret?
04 We all have secrets!
05 That’s my secret!
06 Your secret is safe with me!
07 Discover my secret!

Essence Secret Stories Can you keep my secret?

essence secret stories can you keep my secret

Dit is wel een mooi kleurtje! Lijkt een beetje op Essence Perfect Match die ik een aantal dagen geleden liet zien, alleen iets donkerder. Ook is het wel een beetje een nude kleur, maar wel iets donkerder. Leuk lakje, dekt in 2 laagjes en lakt ook fijn.

Essence Secret Stories We all have secrets!

essence secret stories we all have secrets

Deze is weer meer een donkere berry kleur als je het mij vraagt. Of toch donkerpaars? Ik vind het lastig om zo te zien, maar weet wel dat ik hem leuk vind voor de komende herfst. Dekt ook in 2 laagjes, lakt ook fijn en vind ik dus ook leuk.

Essence Secret Stories Discover my secret!

essence secret stories discover my secret

Dit is op zich wel een aparte! Het is een beetje een grafiet kleur met daarin heel fijn een andere kleur shimmer. Op de nagel zie je dit niet direct, maar als je goed op de foto kijkt zie je het wel op de nagels én in het flesje. In sommige lichtvallen lijkt hij ook een groene gloed te hebben, maar als je dan weer gewoon van dichtbij kijkt is dat weer helemaal weg. Ook op de foto’s en mijn nagels zie ik geen groene gloed terug. Vind dit soort lakjes ook mooi voor de donkere dagen.

Essence Secret Stories That’s my secret!

essence secret stories thats my secret

Op de foto lijkt deze haast zwart van kleur, maar het is echt heel donkerblauw. Dat kun je ook wel zien aan het flesje zelf. Niet echt mijn kleur eigenlijk. Ook deze dekt in 2 laagjes en dat heb ik ook op de foto op. Lakt fijn, structuur fijn en kwastje is fijn. Beetje eentonig, maar geloof me dat ik het wel laat weten als iets niet fijn is, haha.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Zeker leuke lakjes, maar niet echt voor de zomer als je het mij vraagt. Waarschijnlijk dat dus ook binnenkort pas in de winkel komen ;) Ze schijnen in het vaste assortiment te komen zoals ik begrijp van de website. Het staat bij ‘nieuwe producten’. Wat de prijs zal zijn durf ik niet te zeggen omdat dit er niet bij staat, maar zal niet extreem hoog zijn verwacht ik ;) De lakjes bevatten allemaal 9ml aan product, wat ietsje meer is dan de normale lakjes van Essence.

Lees ook:
Essence Next Stop Summer nail polish
Essence Fancy Blush & Burgundy Spirit lipstick