Essence Perfect match & # lucky

Essence Perfect match & #lucky

Jaaaa, ik heb weer nieuwe kleurtjes van Essence die ik je ga laten zien! Sorry als je niet van nagellak houdt ;) Deze keer is het de beurt aan de prachtige Essence Perfect Match en Essence # Lucky. Essence # Lucky is echt een hele mooi roze kleur. Hij is ietwat fel, maar geen neonkleur. Helemaal mijn ding! Essence Perfect Match is een hele andere kleur. Hij is lichter, valt minder op en kan zo door als een nude kleur, denk ik. Neigt een beetje naar oudroze. Beide heb ik geswatched!

Lees ook: China Glaze Full Spectrum

Essence Perfect match

essence perfect match

Zoals ik al aangaf is Essence Perfect Match echt een beetje een nude kleur. Een kleur die makkelijk te combineren is en dus eigenlijk altijd wel gedragen kan worden naar mijn mening. Het zit een beetje tussen nude en oudroze in. Ik vind dit soort kleuren altijd wel mooi om gewoon dagelijks te dragen, als ik geen felle kleur wil gebruiken. De lak lakt fijn, dekt in twee laagjes (ook op de foto te zien) en is gewoon normaal zoals je gewend bent van Essence.

Essence # Lucky

Essence #lucky 1

Essence # Lucky is dan weer een heel ander verhaal, maar wel echt helemaal mijn smaak. Hij is echt roze en toch ook wel felroze te noemen. Hij is dus wel redelijk fel en knalt van je nagels af, maar is dus absoluut geen neon kleur. Niet heel erg, maar neon had ik ook wel mooi gevonden :) Die kun je beter van China Glaze aanschaffen, die hebben prachtige neon lakken! Ook Essence # Lucky dekt mooi in twee lagen zoals je ziet op de foto, de structuur is fijn en lakt ook gewoon goed. Klinkt heel erg saai, maar het is gewoon zo. Ben er gewoon tevreden over! :)

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Essence Perfect match & #lucky

Je kunt dus wel lezen dat ik weer heel erg tevreden ben over de lakjes. Wordt misschien een beetje saai, maarja het is gewoon zo! Ik raad ze tot nu toe iedereen ook aan. Denk dat iedereen inmiddels wel weet dat ze alleen bij Kruidvat verkrijgbaar zijn, 8ml lak bevatten en €1,79 kosten per flesje. Prima prijs voor deze kwaliteit nagellak, eigenlijk nog goedkoop :)

Lees ook:
Essence Loyal Royal nagellak
China Glaze Shell-o

Wat vinden jullie de mooiste tint van deze twee lakjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *