Bloggers event Catrice en Essence

essence & catrice event

Even geleden kreeg ik een hele leuke uitnodiging in mijn mailbox. Dit was namelijk voor het allereerst event van Catrice en Essence! Super leuk, ook omdat ik niet zo heel vaak word uitgenodigd en als ik word uitgenodigd, kan ik meestal niet door mijn baan. Erg jammer, maar dit was gelukkig op een zaterdag :) Samen met Lonneke en Daniëlle ging ik daarheen, twee bloggers die ik al heel lang spreek, maar nooit in het echt had gezien. Dat vond ik best wel spannend. Daar zagen we ook Bianca! Ik ga je de foto’s laten zien die ik daar heb gemaakt! Ze staan niet op volgorde :)

Bloggers event Catrice & Essence

essence & catrice event 1
essence & catrice event 2
essence & catrice event 3
essence & catrice event 4
essence & catrice event 5
essence & catrice event 6
essence & catrice event 7
essence & catrice event 8
essence & catrice event 9
essence & catrice event 10
essence & catrice event 11
essence & catrice event 12
essence & catrice event 13
essence & catrice event 14
essence & catrice event 16
essence & catrice event 17
essence & catrice event 18
essence & catrice event 19
essence & catrice event 20
essence & catrice event 21
essence & catrice event

Het Essence & Catrice event was echt super leuk om mee te maken. Het was heel erg leuk aangekleed, leuke presentatie van Serena en Xelly en natuurlijk het ontmoeten van leuke bloggers. Wel even wennen omdat het geloof ik mijn tweede event was waar ik heen was gegaan. Aan eten en drinken ontbrak het ook zeker niet, heerlijk was het!

Aan het einde kregen we een leuke goodiebag met zowel producten van Essence als Catrice en mochten we ook nog producten pakken uit de schappen die we wilde. Je mag best weten dat ik me toch wel een tikkeltje aso voelde toen ik dat deed, maar het mocht! Ik koos producten die ik echt leuk vond en die ik ook wil gaan testen op mijn blog. Die zie je dus zeker nog voorbij komen :) De twee lakken die ik zondag liet zien, Essence Royal Blue & Pretty Cool Life zaten daar bijvoorbeeld ook in. Super blij ben ik er mee!

Lees ook:
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof
Essence Winter Dreamin’ oogschaduw palette + blush & highlighter

Dus ik wil iedereen bedanken voor de super gezellige dag! De foto’s geven een goede indruk van hoe het was :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *