Op onze nieuwsbrief abonneren

Bloggers event Catrice en Essence

essence & catrice event

Even geleden kreeg ik een hele leuke uitnodiging in mijn mailbox. Dit was namelijk voor het allereerst event van Catrice en Essence! Super leuk, ook omdat ik niet zo heel vaak word uitgenodigd en als ik word uitgenodigd, kan ik meestal niet door mijn baan. Erg jammer, maar dit was gelukkig op een zaterdag 🙂 Samen met Lonneke en Daniëlle ging ik daarheen, twee bloggers die ik al heel lang spreek, maar nooit in het echt had gezien. Dat vond ik best wel spannend. Daar zagen we ook Bianca! Ik ga je de foto’s laten zien die ik daar heb gemaakt! Ze staan niet op volgorde 🙂

Bloggers event Catrice & Essence

essence & catrice event 1

essence & catrice event 2

essence & catrice event 3

essence & catrice event 4

essence & catrice event 5

essence & catrice event 6

essence & catrice event 7

essence & catrice event 8

essence & catrice event 9

essence & catrice event 10

essence & catrice event 11

essence & catrice event 12

essence & catrice event 13

essence & catrice event 14

essence & catrice event 16

essence & catrice event 17

essence & catrice event 18

essence & catrice event 19

essence & catrice event 20

essence & catrice event 21

essence & catrice event

Het Essence & Catrice event was echt super leuk om mee te maken. Het was heel erg leuk aangekleed, leuke presentatie van Serena en Xelly en natuurlijk het ontmoeten van leuke bloggers. Wel even wennen omdat het geloof ik mijn tweede event was waar ik heen was gegaan. Aan eten en drinken ontbrak het ook zeker niet, heerlijk was het!

Aan het einde kregen we een leuke goodiebag met zowel producten van Essence als Catrice en mochten we ook nog producten pakken uit de schappen die we wilde. Je mag best weten dat ik me toch wel een tikkeltje aso voelde toen ik dat deed, maar het mocht! Ik koos producten die ik echt leuk vond en die ik ook wil gaan testen op mijn blog. Die zie je dus zeker nog voorbij komen 🙂 De twee lakken die ik zondag liet zien, Essence Royal Blue & Pretty Cool Life zaten daar bijvoorbeeld ook in. Super blij ben ik er mee!

Lees ook:
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof
Essence Winter Dreamin’ oogschaduw palette + blush & highlighter
Gewoon even bijpraten (Catrice, Essence, kermis Beemster en Penoza!)

Dus ik wil iedereen bedanken voor de super gezellige dag! De foto’s geven een goede indruk van hoe het was 🙂

close

18 Reacties

 1. 18 augustus 2016 / 10:06

  Wat een super mooie foto’s. Ik snap goed dat het een erg leuke dag was en dat eten en drinken ziet er echt fantastisch uit! Ben benieuwd naar de producten.
  Lees het laatste blogbericht van Kaylee Joosten – Update: familie omstandighedenMy Profile

 2. 17 augustus 2016 / 13:09

  Super leuk dat je daar was, het ziet er echt uit als de nagellak hemel. <3 haha!

 3. 9 augustus 2016 / 22:11

  Oh my, ik zou daar gillend van enthousiasme rondlopen, denk ik, haha. Wat zag dat er leuk uit!
  Lees het laatste blogbericht van Lottes Anekdotes – Lotte op tv?My Profile

 4. 9 augustus 2016 / 17:47

  Hihi, we voelden ons allemaal vast een beetje onwennig, maar gelukkig kregen we gewoon een vrijbrief! Ik ben ook al druk aan het testen en posts tikken, het zijn ook gewoon heerlijke producten! Leuk je in het echt te hebben gezien 🙂
  Lees het laatste blogbericht van hilde – Essie Beach Bum Blu nagellakMy Profile

 5. 9 augustus 2016 / 11:36

  Toch wel een beetje jammer dat ik niet kon 🙁 volgende keer!

 6. 9 augustus 2016 / 08:17

  Het event ziet er leuk en gezellig uit! Ik was ook uitgenodigd, maar helaas was het te ver reizen vanuit België. Hopelijk een volgende keer want het lijkt me ontzettend leuk om andere bloggers te ontmoeten 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Vanessa – Lijstje: 25 kleine geluksmomentjesMy Profile

 7. Danella
  9 augustus 2016 / 07:10

  Ziet eruit als een leuk event!

 8. 9 augustus 2016 / 07:02

  Leuk verslag van een zeer geslaagde dag! Het was mijn eerste event en ik vond het echt super. Leuk ook om jou even gesproken te hebben!
  Lees het laatste blogbericht van Astrid – essence & CATRICE Blogger eventMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   10 augustus 2016 / 14:10

   Vond het ook leuk om jou ontmoet te hebben 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.