Wishlist augustus 2016 (Apple & Buddha to Buddha)

by Mariska

Dromen mag altijd, toch? Precies! Ik heb weer wat leuke items op mijn wishlist staan die ik toch ooit wel wil gaan aanschaffen. Zoals Buddha to Buddha sieraden.. Hoe lang dat gaat duren weet ik niet. Dit soort dingen stel ik vaak uit of ik hem niet voldoende centjes om dat aan te schaffen op dat moment. Of eigenlijk vind ik het het geld niet helemaal waard. Maar toch kan het wel op mijn wishlist staan, haha! Ik ga je de items laten zien die ik echt super graag wil hebben op dit moment.

iPhone 6S Rosegold

Deze wil ik zo super graag hebben! Al is het alleen maar om de kleur, haha! Op dit moment heb ik de zilveren uitvoering van de iPhone 6 en ik mag in januari weer gaan verlengen. Deze staat dus heel hoog op mijn lijstje, maar misschien is er tegen die tijd alweer een nieuwe iPhone uit in deze kleur. Dat weet je nooit. Anders ga ik 100% deze kiezen en wel in 64GB!
iPhone 6S Rosegold bij Mediamarkt

Buddha to Buddha ring

Op zo’n ring zit ik al heel lang te azen, maar om een of andere manier wil ik er ook weer niet zoveel geld aan uitgeven. Daarin ben ik best wel gierig misschien. Toch komt hij elke keer weer op mijn pad en ik denk dat ik hem gewoon eens ga kopen. Mijn zusje heeft er laatst ook eentje gekocht en ik vind het echt een hele mooie ring. Sowieso hou ik erg van dat grove.
Buddha to buddha ring bij Bouman Online

Linnmon tafelblad van Ikea 200cm

Dit jaar heb ik zelf een bureau samengesteld met 2 Alex kastjes. Ben er nog steeds super blij mee en heb daardoor veel bergruimte waarin ik mijn producten kan opruimen. Ik koos voor een blad van 150cm breed omdat ik dan veel ruimte zou hebben voor alle spulletjes. Stiekem wil ik deze ooit vervangen voor het 200cm brede blad. Gewoon, voor nog meer ruimte, haha :)
Linnmon Alex bureau bij Ikea

Warm gevoerde Timberlands

Jep, ik zei natuurlijk al eerder dat Timberlands op mijn wishlist stonden en dat staan ze nog steeds. Niet alleen de ‘normale’ modellen, maar ook deze gevoerde versie. Heb al eerder dit soort warme laarzen gehad voor de herfst en winter en vind het superfijn! Nog even bedenken of ik deze wil of toch de anderen.. ;)
Timberland laarzen bij Zalando

Buddha to Buddha oorbellen

Ook de oorbellen die je ziet zijn van het merk Buddha to Buddha! Ik zag ze eens voorbij komen bij Kelly op haar blog en was eigenlijk wel direct verliefd. Hoewel ik normaal van de oorknoppen ben met een glimmend steentje bijvoorbeeld, is dit totaal iets anders. Toch vind ik ze echt heel erg leuk en zou ik ze graag alsnog willen hebben. De prijs valt ook best wel mee, eigenlijk..
Buddha to Buddha oorbellen bij Bouman Online

Lees ook:
Buddha to Buddha oorbellen Ellen
Mijn iPhone 8 plus, hoe bevalt ‘ie?
New in: Stoere Sendra boots van Omoda uit de nieuwe collectie

Wat staat er precies op jouw wishlist?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?