Essence Merry Berry nagellak swatches

Eerder liet ik al zien dat Essence Merry Berry onderweg was en toen ik deze zag wist ik dat ik de nagellak sowieso wilde scoren. Vind de kleuren niet eens heel spannend, maar de flesjes zelf vind ik heel leuk! Die ga ik dan zeker ook in mijn kast zetten voor de sier šŸ™‚ Je vind er vier mooie kleurtjes en daarbij een top coat met wat mooie gouden glitters. Het is vooral paars, een mooie roze en de top coat.

Lees ook: essence x-mas wishes candy kisses nagellak review

Essence Merry Berry I ā™„ my golden pumps

essence merry berry i love my golden pumps

I ā™„ my golden pumps is de gouden glitter top coat die in de Essence Merry Berry collectie zit. Op zich vind ik deze niet heel bijzonder maar voor zo’n limited edition met kerst vind ik hem er wel goed bij passen. Het geeft net een beetje meer dat feestelijke effect op je nagels en is goed met iedere andere kleur te combineren. Hier draag ik hem op Essence Red Rocks.

Essence Merry Berry Pink perfect

essence merry berry pink & perfect

Pink Perfect is zeker niet roze zoals je wellicht zou denken als je de naam ziet. Zelf vind ik deze lak gewoon een paarse variant. Maakt hem niet minder mooi! Zo’n kleurtje had ik nog niet dus dat is op zich wel een leuke toevoeging. Dekt in twee laagjes.

Essence Merry Berry Purple with purpose

essence merry berry purple with purpose | DoorMariska

Purple with purpose is een mooie paarse kleur die een beetje metallic lijkt. Normaal gesproken ben ik niet zo weg van metallic lakjes omdat die heel snel streperig lakken. Deze gelukkig niet en buiten het feit dat de paarse kleur mooi is, maken de shimmers erin het af. Dekt prima in twee laagjes.

Essence Merry Berry Red rocks

essence merry berry red rocks | DoorMariska

Red rocks is eigenlijk helemaal geen rood, maar gewoon een fel roze variant eigenlijk. Geen neon roze, maar wel een hele opvallende roze kleur die ook Ć©cht roze is. Het is een mooie lak, maar niet heel bijzonder op zich. Je kunt het wel mooi afmaken met de top coat eroverheen zoals je ziet op de bovenste foto. Ook deze dekt mooi in twee laagjes.

Essence Merry Berry The masked ball

essence merry berry the masked ball | DoorMariska

The masked ball is ook een paarse lak, maar dan een wel hele donkere. Ik zat nog even te twijfelen of ik hem wel mooi vond. Het is zeker een mooie diep donkerpaarse kleur waar ik er nog niet een van in mijn stash heb (volgens mij…). Op mijn nagels zag hij er ook heel erg mooi uit en past precies in mijn rijtje van favoriete donkere lakken. Dekt ook in twee laagjes.

Al met al vind ik Essence Merry Berry een leuke collectie, maar dan vooral om de schattige flesjes. De kleuren zijn leuk gekozen en zijn mooi, maar zijn eigenlijk helemaal niet zo speciaal. Nu is deze collectie denk ik niet meer verkrijgbaar, maar wilde ze toch nog erg graag laten zien op mijn blog šŸ™‚

Fijne tweede kerstdag! ā™„

Lees ook:
4x Hema nagellak
Essence wake up & make-up producten

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook