Loreal Paris Color Riche Grenat Irreverent & Rubis Folies

Loreal Paris Color Riche Grenat Irreverent & Rubis Folies

Deze lakjes zag ik al eens voorbij komen op verschillende blogs en wist zeker, eigenlijk alleen al om de flesjes, dat ik er een aantal van wilde hebben. Deze lakjes van Loreal Paris Color Riche waren laatst in de aanbieding en ik kocht er 2 voor de prijs van 1. Dat vind ik altijd fijn en ik kocht 2 prachtige kleuren. Grenat Irrévérent en Rubis Folies. Ik wilde kleuren hebben die ik zeker zou gaan dragen en vond deze ook wel chique tegelijkertijd. 2 hele mooie kleuren voor de kerstdagen bijvoorbeeld. Op de flesjes ben ik wel een beetje verliefd geworden! Ik vind het er heel leuk uitzien met deze structuur en net als de kleuren, ook wel een beetje chique de Loreal Paris Color Riche.

Lees ook: Make-up studio nagellak

Loreal Paris Color Riche Grenat Irreverent & Rubis Folies

loreal paris color riche Grenat Irreverent & Rubis Folies

Natuurlijk heb ik de lak al een aantal keren gedragen en ben er zeer tevreden over! Het bleef zo’n week redelijk goed zitten. Daarmee bedoel ik dat op 2 nagels het na een week nog zat en op de andere 3 nagels er een beetje tipwear te zien was. En dat zonder top coat! Dat vind ik heel erg fijn. Nu ga ik de 2 prachtige kleuren laten zien.

Loreal Paris Grenat Irreverent

loreal paris color riche Grenat Irreverent & Rubis Folies 3

Deze kleur vind ik eigenlijk nog mooier dan de wat rode kleur. Hij is heel donkerpaars en op je nagels is hij echt supermooi! Hij dekt wel in 2 laagjes, met 1 laagje dekt hij niet zo heel mooi. Maar een tweede laagje is geen probleem, ook omdat de structuur van de lak heel erg fijn is. Hij lakt fijn en droogt niet zo super snel dat je tweede laagje lelijk wordt. Daar hoef je dus niet bang voor te zijn. Zelfs met een tweede laagje eroverheen is hij vrij snel opgedroogd.

Loreal Paris Rubis Folies

loreal paris color riche Grenat Irreverent & Rubis Folies

Rubis Folies is een hele andere kleur, namelijk bordeauxrood. Ook iets wat ik zeker heel mooi vind altijd. Deze dekt ook in 2 laagjes, structuur is ook fijn en net zoals de vorige lak. Ook niks op aan te merken eigenlijk. Wat mij opviel is dat hij op de productfoto meer paars lijkt en dat is in het echt dus helemaal niet zo. Hij is echt bordeauxrood en op de foto lijkt hij zelfs iets lichter. Dat komt door het licht denk ik, want heel erg nabewerkt heb ik het niet 🙂 In het echt is hij dus mooi donkerrood!

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

De Color Riche nagellak is een geparfumeerde nagellak in een luxe kristalachtige flacon. Deze nagellak is verrijkt met oliën en is heerlijk geparfumeerd met een delicate rozengeur.

Ja, ik ben heel tevreden over deze nagellak! Sowieso vind ik de droogtijd vrij snel, de structuur is dus fijn en het is een mooi flesje. Nu hoef je het natuurlijk niet alleen te kopen om het flesje, maar het is wel mooi 😉 Ook zit er een bepaalde geur aan, zoals zij zelf al zeggen in de productomschrijving. Het is inderdaad een subtiele geur en niet heel erg aanwezig. Leuke toevoeging, maar niet super. De nagellak glanst ook heel erg mooi!

Loreal Paris Color Riche is bij veel drogisterijen te koop en ook bij bol.com.

Lees ook:
Miss Sporty nagellak Clubbing Color quick dry (2 tinten roze)
Catrice Spectra Light nail polish
LOV make-up update nieuwe producten

18 Reacties

 1. 14 december 2016 / 15:05

  Prachtige flesjes en de paarse is heel mooi!

  • Mariska
   14 december 2016 / 22:00

   De paarse is ook echt mijn favoriet, heel mooi is ‘ie 🙂

 2. 13 december 2016 / 20:57

  Ik vind beiden echt prachtige kleuren! En de prijs valt ook erg goed mee.

  • Mariska
   14 december 2016 / 09:45

   Ja en volgens mij is er best vaak een actie. Ik kocht het met 1+1 gratis 🙂

 3. 13 december 2016 / 20:54

  Mooie lakjes! Vooral de donkerpaarse vind ik prachtig, en wat een glans!

  • Mariska
   14 december 2016 / 12:28

   Ja die glans is ook echt prachtig 🙂

 4. 13 december 2016 / 20:27

  Ik vind Grenat Irrévérent een prachtige kleur voor dit najaar. Mooie luxe flacons ook!

 5. 13 december 2016 / 20:05

  Hoe leuk zien die flesjes er ook uit! ^^ Mijn favoriete kleur van deze twee is Grenat irreverent! x

 6. Britt
  13 december 2016 / 19:54

  Grenat Irreverent is een heel mooi kleurtje, ik ben ook erg benieuwd naar de andere kleuren, toch maar eens kijken!

  • Mariska
   14 december 2016 / 22:03

   Moet je even goed kijken wanneer er een actie is 🙂

   • Britt
    15 december 2016 / 07:12

    Ga ik doen, scheelt toch weer, altijd fijn!

  • Mariska
   13 december 2016 / 13:53

   Ik vind vooral de flesjes ook mooi, haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.