Op onze nieuwsbrief abonneren

Essence Loyal Royal nagellak

essence loyal royal

Essence Loyal Royal nagellak! Nou, here we go, mijn eerste review! Leuk hoor. Vorige week waren Mariska en ik in Duitsland. Oberhausen, welteverstaan. Mariska was helemaal vol van de DM Drogist. Ik dacht, nou maak me gek, haha. Nou ja, ik werd dus gek! Zoveel leuke dingen en goedkoop. Dat vinden wij Nederlanders ook niet echt erg natuurlijk haha. Dussss, ja, ik zag nagellak. Love it! Ik heb een lichtelijke nagellak verslaving. Nu ben ik niet zo snel meer onder de indruk van de nagellak-kleuren, maar deze vond ik dus wel heel erg mooi. Afgelopen maandag was ik toe aan een nieuw kleurtje en koos voor Essence Loyal Royal (mijn nagels zijn altijd gelakt).

Lees ook: Verzorgde handen voor een complete look

Essence Loyal Royal

essence loyal royal

De kwast is dus heel breed en dik, dit zie je natuurlijk veel vaker. Heel handig, want bij mij is ongeveer mijn hele nagel in 1x gelakt. Als je wat kleinere nagels hebt wordt het wat lastiger.

essence loyal royal

In eerste instantie was ik enorm enthousiast. Hij dekte met 1 laagje! Wow! Dat maak ik erg weinig mee. Ik doe ALTIJD 2 laagjes, soms zelfs 3. Maar hier was het gewoon echt niet nodig. Dus, ik helemaal enthousiast. Maar wat blijkt nou, zoals je kunt zien op de foto van mijn nagels, dat het na eigenlijk 1 dag al, lelijk wordt. En dit is mijn linker hand, ik ben rechts. M’n rechter nagels zijn nog lelijker. Daar ben ik niet zo blij mee. Wel vind ik de kleur erg mooi. Ik zou het omschrijven als olijfgroen. Maar het is ook wel donkerder. Wel mooie glitter zit erin. Nu scheelt het natuurlijk per nagel of de lak goed blijft zitten. Wat ook nog handig is om te zeggen, ik gebruik altijd een base- en topcoat.

Essence Loyal Royal is verkrijgbaar bij Trekpleister of Kruidvat voor €1,69

Lees ook:
Essence Fancy Blush & Burgundy Spirit lipstick
Cien nagellak remover zonder aceton
China Glaze Flirty Tankini

Wat vind jij van Essence Loyal Royal?

close

4 Reacties

 1. Priscilla
  7 september 2017 / 13:21

  Jammer dat de nagellak zo snel chipt. De kleur is inderdaad erg mooi, zeker voor ‘r herfst- en winterseizoen. Misschien moet je de nagellak iets langer laten drogen tussen de lagen door? Wellicht gaat dat ‘t chippen tegen?
  Lees het laatste blogbericht van Priscilla – … en toen stortte mijn wereld in elkaarMy Profile

  • kleo
   7 september 2017 / 19:28

   Nou, ik gebruik juist altijd de topcoat van Essence en die juist altijd top. Dit heb ik juist zelden met een nagellak. Ach, kan gebeuren, niet elke nagellak is top. Helaas 😉

 2. 7 september 2017 / 12:23

  Mooi kleurtje voor de herfst! Fijn dat ie al na 1 laag dekt, dat gebeurt inderdaad niet snel. Jammer dat ie niet lang mooi blijft. Ik gebruik standaard topcoat (ook eentje van Essence) op nagellak dan blijft het er sowieso langer mooi op zitten en zo komen er ook geen strepen op mijn witte keukenkastjes. Is me al een paar keer gebeurd namelijk en die krijg je er lastig af.
  Lees het laatste blogbericht van Deb – Beauty Kitchen Skincare Treasures in Seahorse PlanktonMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.