Essence wonderfuel

essence wonderfuel nail polish

Bij Kruidvat geldt er op dit moment een actie waarbij het tweede artikel een €1,00 is en daar maakte ik gebruik van. Ik kocht wat spulletjes waaronder Essence Wonderfuel, een prachtige donkerpaarse lak met mooie blauwe shimmer erin. Zelf had ik (volgens mij) nog niet zoiets en ik vond hem mooi. Voor die ene euro nam ik hem dan ook mee! Al denk ik dat het wel een dupe is van Catrice Berry Potter & Plumbledore. Ik heb getracht om er mooie foto’s van te maken, dus kijk mee!

Lees ook: Make-up studio nagellak

Essence wonderfuel

essence wonderfuel

Lang leve m’n nieuwe tussen ringen (waar ik nog steeds een review over moet schrijven!) waar je dus heel mooi dichtbij kunt komen. Dit is dus hoe de lak eruit ziet. Prachtig, niet?

essence wonderfuel
essence wonderfuel
essence wonderfuel 4
essence wonderfuel 5

Essence Wonderfuel is dus een prachtige paarse nagellak met daarin blauwe shimmer. Werkelijk waar een prachtige lak en fotogeniek was hij zeker. Het is naar mijn idee zeker weten een dupe van een lak die Catrice eerder heeft uitgebracht en volgens mij niet meer verkrijgbaar is. Deze lak lakt gewoon fijn zoals we van Essence gewend zijn en dekt bijna met twee laagjes. Op de foto’s draag ik twee laagjes, maar je ziet wel stukjes nagel zitten. Als je zo dichtbij komt zie je dus dat hij niet perfect dekt met twee laagjes. Voor mij mag dat de pret niet drukken want ik vind hem buiten dat echt prachtig!

Essence Wonderfuel is verkrijgbaar bij Kruidvat en bevat zoals alle ‘Essence the gel nail polish’ 8ml aan lak.

Lees ook:
Essence Loyal Royal nagellak
W7 Powder Pearl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *