Bijzondere verlaten huisjes

7434849290 a1ab1daba9 b

Verlaten huisjes vind ik altijd zeer gaaf om te fotograferen . De geschiedenis van het huis, de sfeer maar ook hoe het achter is gelaten en wat je er allemaal wel niet ziet in een verlaten huis, ik vind het altijd zeer bijzonder. Vandaag laat ik jullie een aantal verlaten huisjes zien waar we aparte, bijzondere en mooie dingen zijn tegengekomen. Let op, sommige dingen kunnen schokkend overkomen.

Verlaten huisjes

Verlaten piano’s:


s
DSC 0857 bewerkt
8329474737 ae078ffbef h d

Verlaten piano’s, just love them! Ik hou van verlaten piano’s! Geweldig om deze te zien op een verlaten plek. Sommige zien er nog goed uit en anderen zijn juist helemaal vergaan.

Wekpotten


DSC 0985 bewerkt

Wekpotten met oud voedsel erin. Pfoe, wie durft dit nog te eten?! Haha. Je kan zo echt zien hoe lang het huisje wel niet verlaten is.

Dokterspraktijk spullen


Bijzondere verlaten huisjes
Bijzondere verlaten huisjes

Dokterspraktijken komen we ook vaak tegen in verlaten huizen. Zeer bijzonder om zoiets verlaten te zien, veel spullen blijven dan ook achter. Best bizar!

Kinder schoentjes en een fiets


Bijzondere verlaten huisjes
Bijzondere verlaten huisjes

Soms krijg ik gewoon de rillingen als ik zoiets zie. Spullen van kleine kinderen…wat zou er toch allemaal gebeurd zijn dat het zo verlaten is?
En waarom staat die fiets daar?! :D

Mancave


Bijzondere verlaten huisjes

Echte mannen hebben natuurlijk een mancave met een bar! Zouden ze hier veel gefeest hebben? ;)

Echte schedels


Bijzondere verlaten huisjes
verlaten

ja, ook echte schedels komen we zo nu en dan eens tegen. Bovenstaande schedel vonden we in een verlaten huis waar zich bizarre dingen hebben afgespeeld, dingen waar je liever niet aan denkt…

Chesterfield banken en stoelen


Bijzondere verlaten huisjes
verlaten

Soms komen we in verlaten huizen die nog helemaal ingericht zijn en soms ook met zeer dure spullen, zoals deze Chesterfield stoelen en banken. Wow, waarom is dit verlaten?

Correctie schoenen


verlaten

Bovenstaande correctie schoenen zijn een van de apartste dingen die ik ook ben tegengekomen. Het was ook een bizar huisje, erg klein en dit moest ik gewoon op de foto zetten.

Ik vind het altijd zo mooi en bijzonder om te zien wat er allemaal te vinden is in een verlaten huis. Ik wil altijd zoveel mogelijk weten van de geschiedenis van het huisje, zoals wie er gewoond heeft en waarom het verlaten is. Soms kom je dan achter bepaalde bizarre dingen.

PS. Al deze spullen blijven achter in het verlaten huis! Niks wordt aangeraakt of meegenomen!

Lees ook:
Hoe bewerk ik mijn Instagram foto’s?
Fotografie artikelen door Astrid – Verlaten panden
Verlaten fabrieken