Een pink party organiseren, de leukste ideeën!

pink party

Zo’n jaar of 10 geleden werden wij uitgenodigd voor een Pink Party door mijn neven een een goede vriend van hun. Zij hadden de kroeg afgehuurd en het thema was roze. Dat was echt super leuk! Er waren natuurlijk heel veel roze feestartikelen en nog veel meer. Dat is trouwens een ander feest dan die ik op de foto laat zien. De bovenste foto was ooit gemaakt op de Volendamse Kermis en toen was er ook een bepaald thema waardoor wij helemaal in het roze waren. Uit privacy heb ik de 3 anderen even onherkenbaar gemaakt. Zo’n feestje is natuurlijk super leuk en ik wilde graag wat ideetjes met je delen.

Photobooth

Een photobooth is altijd leuk om toe te voegen aan een feestje. Dat kan natuurlijk een pink party zijn maar ook op andere feestjes. Wilde hem wel graag even benoemen :) Wij (mijn zusje, broertje en ik) waren een aantal maanden geleden op een trouwfeest en daar stond ook een photobooth. Daar kwamen van die polaroid foto’s uit die we in het trouwboek konden plakken. Het kan natuurlijk ook voor een vrijgezellen party zijn bijvoorbeeld :)

Roze kleding

Roze kleding is natuurlijk wel echt een must op een pink party! Je kunt gewoon alleen een leuk roze shirtje aantrekken of voor de mannen een roze blouse. En roze is helemaal zo gek nog niet, want het is een leuke kleur om te combineren. Mocht je wel echt helemaal in het roze willen dan is er super veel keuze. Denk aan de Pink Panther bijvoorbeeld :) Zelf heb ik ook een roze onesie met panterprint of doe een roze ballet pakje aan. Ik noem maar wat ;)

Roze drankjes

Roze drankjes zijn eigenlijk natuurlijk wel een must! Bedenk en maak een lekkere roze cocktail en natuurlijk ook alcoholvrij. Ik weet nog dat ik er vroeger wel een aantal heb weg gewerkt, haha. Net als roze shotjes trouwens. Doen het ook goed :) En, drink met mate.

Slingers en ballonnen

Gek om ballonnen uit mijn mond te horen omdat ik ze echt vreselijk vind. Op een of andere manier krijg ik altijd kriebels van ballonnen en ben ik bang dat ze knappen, maar dat terzijde. Roze slinger, roze ballonnen en andere roze versiering maakt een pink party natuurlijk wel écht roze. En écht roze is natuurlijk de bedoeling. Er zijn verschillende soort, maten en vormen ballonnen dus koop de leukste en hang ze op. En het liefst zo veel als mogelijk :)

Roze thema en figuren

Ik riep al namen als de Pink Panther, maar ken je toevallig Gemma Glitter nog? Of het Duracel konijn? Barbie? Er zijn er vast en zeker nog meer maar daar kom ik nu niet zo op. Bij de pink party van mijn neven was de Pink Panther wel een hoofdonderwerp van een van mijn neven. Die heeft een machine op de mark gebracht voor op het land met de naam ‘Pink Planter’, draagt altijd alleen maar roze shirts en blousejes en heeft een kat met de naam ‘Pinky’. Hoe roze wil je het hebben? Ik denk dat het in de familie zit ;)

Lees ook:
Chocolade pump van chocoladechef.nl
W7 Pink Mirror
H&M Tickled Pink
NAK colour masque Red Rouge coloured conditioner review & foto’s