W7 Pink Mirror

w7 pink mirror

En ik heb weer een mooie nagellak voor jullie van W7! Dit keer is deze heel anders dan W7 Baby Pink en W7 Powder Pearl. Hij deed me ook een beetje denken aan een lak van Kiko die ik laatst liet zien, namelijk Kiko Metallic Mercury Purple. Toch is hij wel heel anders eigenlijk. Ik laat je vandaag W7 Pink Mirror zien.

W7 Pink Mirror

w7 pink mirror
w7 pink mirror

Het is een mooie paarse lak met daarin veel zilveren shimmer. Ik vind dat een mooie combinatie al snap ik niet dat hij de naam W7 Pink Mirror heeft gekregen. Vind het totaal dus niet op roze lijken en komt daar niet eens in de buurt. Maar maakt hem niet minder mooi! Hij is dus gewoon heel fijn en best apart ook.

Ik heb een close-up gemaakt met de macro lens en zo krijg je een beetje de indruk van de structuur van de lak. Qua basiskleur en de zilveren shimmer die erin zit. Je kunt zien dat er dus heel veel zilveren shimmer in zit.

Deze lak is veel fijner dan Powder Pearl die je gisteren voorbij zag komen. Deze lak lakt fijn, de structuur is fijn, ruikt niet zo sterk chemisch als de Powder Pearl en met een laagje is hij bijna al dekkend. Dat klinkt als muziek in mijn oren hoor 🙂 De lak droogt niet heel glimmend op maar neigt een beetje naar een matte kant. Leuke finish! Deze heb ik zelf gekocht bij de OP = OP Voordeelshop voor €2,50. Hiervoor krijg je 15ml aan product.

W7 is o.a. verkrijgbaar bij Boozyshop.nl.

11 Reacties

 1. Cynthia
  18 februari 2016 / 21:22

  Wauw, mooie kleur! Ik mag helaas geen nagellak dragen op mijn werk, anders had ik deze kleur sowieso gehaald 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Cynthia – Beauty birthdaypresents & ShoplogMy Profile

 2. Evelien
  17 februari 2016 / 12:52

  Oh wat een gaaf kleurtje! Lekker girly en sparkly, daar houd ik wel van.
  Lees het laatste blogbericht van Evelien – Action must haves: week 7My Profile

 3. 16 februari 2016 / 19:53

  Oeh leuk en tof kleurtje voor een feestje! Bij mij oogt hij toch ook wel roze op de foto’s haha. Dus ik snap wel waarom ze die naam aan het lakje hebben gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.