W7 Pink Mirror

w7 pink mirror

En ik heb weer een mooie nagellak voor jullie van W7! Dit keer is deze heel anders dan W7 Baby Pink en W7 Powder Pearl. Hij deed me ook een beetje denken aan een lak van Kiko die ik laatst liet zien, namelijk Kiko Metallic Mercury Purple. Toch is hij wel heel anders eigenlijk. Ik laat je vandaag W7 Pink Mirror zien.

W7 Pink Mirror

w7 pink mirror
w7 pink mirror

Het is een mooie paarse lak met daarin veel zilveren shimmer. Ik vind dat een mooie combinatie al snap ik niet dat hij de naam W7 Pink Mirror heeft gekregen. Vind het totaal dus niet op roze lijken en komt daar niet eens in de buurt. Maar maakt hem niet minder mooi! Hij is dus gewoon heel fijn en best apart ook.

w7 pink mirror 3

Ik heb een close-up gemaakt met de macro lens en zo krijg je een beetje de indruk van de structuur van de lak. Qua basiskleur en de zilveren shimmer die erin zit. Je kunt zien dat er dus heel veel zilveren shimmer in zit.

w7 pink mirror 4
w7 pink mirror 5

Deze lak is veel fijner dan Powder Pearl die je gisteren voorbij zag komen. Deze lak lakt fijn, de structuur is fijn, ruikt niet zo sterk chemisch als de Powder Pearl en met een laagje is hij bijna al dekkend. Dat klinkt als muziek in mijn oren hoor :) De lak droogt niet heel glimmend op maar neigt een beetje naar een matte kant. Leuke finish! Deze heb ik zelf gekocht bij de OP = OP Voordeelshop voor €2,50. Hiervoor krijg je 15ml aan product.

W7 is o.a. verkrijgbaar bij Boozyshop.nl .

Geverifieerd door MonsterInsights