Een nieuwe televisie onder de kerstboom?

door Mariska

Vandaag de dag kunnen we natuurlijk niet zonder televisie en dat is helemaal niet zo gek. Er zijn talloze tv’s en er lijken met de dag wel meer soorten bij te komen die elke keer weer nieuwere en betere snufjes hebben. Als gadgetfreak is dat natuurlijk enorm interessant, maar heb je ook wel een televisie nodig met alle snufjes van tegenwoordig? Wil je een smart tv omdat het makkelijk is en je direct YouTube, Videoland of Netflix kunt kijken of kun je het ook af met een Chromecast? Je kunt natuurlijk televisies vergelijken en ik denk dat dit niet eens zo’n gek idee is. We willen natuurlijk allemaal die aanbieding scoren!

Wat heb jij nodig?

4K is natuurlijk helemaal ‘in’ deze tijd, maar heb je dat ook daadwerkelijk nodig? En hecht je daar waarde aan? Als ik mezelf als voorbeeld neem dan hoeft 4K van mij niet zo en neem ik genoegen met HD. Vind ik prima voor de series en films die ik kijk en ik ben zelf niet van plan meer te betalen om die functie wel te hebben. Als ik op dit moment zou kijken voor een nieuwe televisie dan kijk ik in ieder geval dus wel naar de optie HD en een aantal HDMI aansluitingen zodat ik daar apparaten kan aansluiten. Maak dus een lijstje met wat jouw eisen zijn en met een keuzehulp optie kom je dan al heel ver.

Bij Knibble heb je op elke productoverzicht pagina een keuzehulp wat het kopen van een nieuwe televisie makkelijk zou moeten maken en dat geloof ik ook. Je kunt onder andere kiezen uit beeldscherm grootte, de beeldkwaliteit en of het een smart tv moet zijn. Natuurlijk heb je nog veel andere opties waarop je kunt filteren en op die manier heb je de beste aanbiedingen bij elkaar staan en kun je daar je keuze op baseren.

Wat ook erg handig is en ik zelf heel vaak gebruik is een vergelijktabel. Als je er inmiddels uit bent welke televisies jouw aandacht hebben en aan je eisen voldoen, dan is het handig om ze naast elkaar te zetten en dan te vergelijken. Dat is natuurlijk handig voor de prijs maar ook voor de opties. Zo kun je op die manier ook weer filteren op opties die je wel en niet nodig hebt en dan de uiteindelijke keuze maken voor je nieuwe televisie.

Lees ook:
Fokking druk – Thijs Launspach
3 meest simpele tips om geld te besparen
Dit heb ik meegemaakt door blikseminslag!
Best gelezen artikelen 2018 en statistieken

Gerelateerde artikelen

3 reacties

engelina 5 januari 2019 - 20:41

Ik ben helemaal niet bekend met de term 4k , maar ik heb dan ook al zo´n 5 jaar geen televisie meer. Scheelt toch weer een bedrag per maand. Handige tips geef je !

Reageer
Janneke 5 januari 2019 - 09:42

Nou ja, niet zonder kunnen. Ze zijn er wel, mensen die er geen (meer) hebben. Zelf en mijn zussen ook niet meer en ken nog wel een paar mensen. Was er helemaal op uitgekeken.

Reageer
bychristiana 24 december 2018 - 13:52

TV’s zijn hier echt andre’s afdeling. En die maakt inderdaad met dit soort grote uitgaves altijd gebruik van vergelijking websites. Zulk soort dingen zijn anno nu veel makkelijker om online te kopen, zodat je prijzen kunt vergelijken.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.