Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Makeup Revolution Brow Tint taupe review

makeup revolution brow tint taupe

Bij het Winter Wonder event van Kruidvat kregen we een leuke goodiebag waar onder andere een brow tint product in zat in taupe. Makeup Revolution is al een tijd een van mijn favoriete merken en daarom wilde ik de Makeup Revolution Brow Tint in taupe uitproberen. Van mezelf heb ik namelijk hele lichte wenkbrauwen en als ik deze niet bij kleur, dan lijkt het net of ik geen wenkbrauwen heb. Niet echt heel erg mooi 🙂 Deze brow tint heb ik getest tot 2 keer toe om een goed oordeel over deze wenkbrauw verf te geven. Lees mee!

Lees ook: Primark Midnight Mauves palette + make-up look

Makeup Revolution Brow Tint in taupe

makeup revolution brow tint taupe

The Makeup Revolution Brow Tint Taupe is een absolute musthave. Je brengt de gel aan op je wenkbrauwen, laat het intrekken en trekt de gel eraf. Het resultaat: Mooie, perfecte wenkbrauwen waar je drie dagen lang van kunt genieten!

Deze brow tint:

 • Peel off wenkbrauw gel.
 • Mooie, perfecte wenkbrauwen waar je dagen van kunt genieten.
 • Vegan.

Hoe te gebruiken:

 • Aanbrengen op gereinigde wenkbrauwen.
 • Verdeel de gel formule met het borstel over je wenkbrauwen.
 • Laat de brow tint 2 uur intrekken.
 • Verwijder de gel door deze eraf te trekken. Trek van binnen naar buiten.
 • Mocht er nog wat product achter blijven, dan kun je dit met een wenkbrauwborsteltje verwijderen.

Dit is wat Makeup Revolution (Boozyshop) erover zegt.

makeup revolution brow tint taupe
makeup revolution brow tint taupe kwast
makeup revolution brow tint taupe op

Met het kwastje brengt de wenkbrauw tint wel heel gemakkelijk aan. Je moet wel secuur werken omdat de tint best wel snel te zien is dus een misstap kun je maar heel moeilijk corrigeren. Ik heb hier het kwastje gebruikt dat erbij zit, maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een scherp wenkbrauw kwastje te gebruiken als je dat zelf fijn vindt werken. Je kunt dan wel scherpere randen maken. Dit is de kleur taupe en op mijn wenkbrauwen lijkt hij dus echt heel donkerbruin. Gelukkig is dat niet het geval als ik de tint eraf trek. Ik heb de Makeup Revolution Brow Tint er vervolgens zo’n uur op laten intrekken en je kunt het er tot 2 uur op laten zitten. Ik was dus erg benieuwd naar het resultaat!

En dit is als ik de Makeup Revolution Brow Tint eraf heb gehaald. Ik hoorde verschillende verhalen van andere merken dat je veel haartjes meetrekt maar dat valt hier erg mee. Er zitten misschien een paar haartjes tussen maar dat lijkt me niet meer dan normaal. De tint die het achterhaal vind ik wel mooi! Het is eigenlijk de tint die ik normaal altijd heb als ik het met een taupe kleurig potlood van Catrice bijteken. Later heb ik het nog eens 2 uur laten zitten (volgende sessie) en toen was het iets intenser. Natuurlijk wil ik ook weten hoe het is als ik onder de douche ben geweest en hoe het er een paar dagen later uit zal zien.  Ze zeggen op de verpakking dat het tot 3 dagen kan blijven zitten.

En dit is hoe het eruit ziet na een keer douchen. Als ik iets niet mooi vind zijn het wel rood tinten die ineens naar boven komen. Dat past gewoon niet bij mij en mijn haarkleur. Dit had ik eerlijk gezegd ook niet verwacht als ik het zo zag toen ik het eraf haalde. Vind dit echt heel erg jammer! Ik kan het evengoed nog wel een beetje oplossen door mijn wenkbrauwpotlood te gebruiken, maar dat is natuurlijk niet in eerste instantie de bedoeling.

Eerlijk gezegd valt het me dus een beetje tegen en had ik gehoopt dat die rode tinten achterwege zouden blijven. Dat vind ik gewoon absoluut niet mooi. Verder is het wel makkelijk te verwijderen en trek je heel weinig haartjes mee wat wel weer fijn is. Nu die van Kruidvat nog maar even proberen, hopelijk is die beter!

Makeup Revolution Brow Tint in taupe is niet meer verkrijgbaar. Een soortgelijk wenkbrauw product vind je bij bol.com.

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties

 1. 25 december 2018 / 08:45

  Owjee het word wel ineens erg rood na het douchen, jammer! Sowieso vind ik het bijteken met een potlood en/of poeder toch net wat sneller werken x

  • Mariska
   Auteur
   25 december 2018 / 10:01

   Ja ik ga nog wel doorzoeken naar een goed product, maar nu eerst maar bij blijven tekenen 🙂

 2. 24 december 2018 / 13:53

  He wat jammer dat na het douchen die roodtint zo naar voren komt zeg. Dat kan inderdaad niet de kleur zijn die je oorspronkelijk in gedachten had.
  Lees het laatste blogbericht van bychristiana – Ons weekend in ParijsMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   25 december 2018 / 10:01

   Nee helaas, dan maar even verder kijken en tot die tijd bij tekenen 🙂

 3. 23 december 2018 / 12:27

  Klinkt op zich wel interessant een peel-off wenkbrauw gel. Ik schrok wel even van de kleur toen je deze net op had gebracht. Vond ‘em daar heel erg donker op. Maar eenmaal eraf gehaald vind ik het een mooie kleur en past ook goed bij jouw gezicht. Jammer dat na het douchen de roodtinten naar boven komen. Kan me voorstellen dat je dat niet mooi vindt.
  Lees het laatste blogbericht van Deb – essie Winter 2018 collectieMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   24 december 2018 / 11:46

   Klopt, de kleur is perfect als je het er net af hebt gehaald, zo jammer dat hij zo rood wordt.

  • Mariska
   Auteur
   24 december 2018 / 11:46

   Ja zo zonde, want als je het er net afhaalt is de kleur perfect. Heb je die van Makeup Revolution of Kruidvat? Misschien moet ik die dan ook proberen.

   • 24 december 2018 / 13:37

    Ik heb die van Makeup Revolution 🙂

  • Mariska
   Auteur
   23 december 2018 / 08:30

   Ja het valt op zich wel mee, je kunt het bijvoorbeeld opsmeren als je een film kijken ofzo. Maar het resultaat is zo jammer.

   • Dannie
    31 januari 2019 / 16:47

    Ik heb het er nu op zitten dus benieuwd hoe het wordt..schrik wel van het rood na het douchen bij jou?
    Hoe lang bleef dat vervolgens?? Niet dat je daar vervolgens wel nog een week mee rond loopt?

    • Mariska
     Auteur
     31 januari 2019 / 19:52

     Nee dat zeker niet. Zelf reinig ik mijn huid met micellair water van Garnier (die op oliebasis) en dan is het vrij snel weg.