Dit is mijn ideale inrichting van de slaapkamer

ideale inrichting van de slaapkamer

Op dit moment ben ik bezig met de inrichting van de slaapkamer, althans die moet ik nog afmaken. Een aantal maanden geleden had ik wat mooie kleuren uitgekozen die ik op de muren wilde hebben van mijn huis en daar ben ik nog steeds mee bezig. De hal is in ieder geval mooi roze geworden. Maar wat is de ideale inrichting van de slaapkamer voor mij? Let me tell you…

Ideale inrichting van de slaapkamer straalt rust uit

Ik vind het belangrijk dat mijn slaapkamer rust uitstraalt en ik me er ook echt rustig voel als ik er ben. Natuurlijk ben ik daar alleen maar om te slapen maar je moet je er wel fijn voelen. Om een goede start te maken heb ik gekozen voor een mooie rustgevende donkerblauwe kleur. Dit moet ik nog afmaken maar het voelt goed. De kleur blauw straalt ook echt rust uit en dat merk ik. Nu nog even helemaal het schilderen afmaken en klaar is Kees.

Zwart beddengoed met bloemen

Hoewel lichte kleuren eerder mijn voorkeur hadden hoort nu donker beddengoed bij de ideale inrichting van de slaapkamer voor mij. Ik vind het contrast van antraciet of zwart beddengoed met rode rozen echt heel erg mooi. Het liefst ook nog met wat blauwe en groene kleuren en het is compleet. Ook vind ik dat weer heel goed te combineren met een zwarte kussensloop zonder tierlantijntjes voor de afwisseling. Het beddengoed op de bovenste afbeelding vind ik dus echt heel erg mooi! Zo’n soortgelijke wil ik dan ook zeker nog aanschaffen.

Industriële meubels

Hoewel ik alles in het begin heel wit wilde met zelfs wit/lichtgrijs laminaat, kom ik daar nu een beetje op terug. Je kunt wel zeggen dat ik een beetje verliefd ben geworden op de industriële uitstraling van meubels en muren. Wel heb ik een industrieel nachtkastje al kunnen aanschaffen maar wil ik mijn mooie witte ladekast ook nog inruilen op den duur. Bij mijn witte ladekast heb ik een mooi klein krukje met een bordeauxrode velvet zitting. Zo mooi! En ik vind bordeauxrood ook passen bij de industriële look. Een mooie chique kleur. De combinatie van wat donkerder hout met zwart en goud vind ik echt prachtig. Zoals het zwarte tafeltje met gouden poten dat ik laatst nog kocht. Het tafeltje staat dan niet in mijn slaapkamer maar is wel een mooie toevoeging.

Lees ook:
Catrice Glitterholic limited edition lipstick, highlighter & eyeshadow
Deze items staan op mijn interieur verlanglijstje
Super leuke klein schoudertasje voor het uitgaan Chanel tas look a like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *