Deze items staan op mijn interieur verlanglijstje

interieur items verlanglijst

Als je het over interieur hebt dan heb ik wel een hele waslijst voor je met wat ik nog in mijn (kleine) huis wil. Vorig jaar mei heb ik voor dit huis gekozen omdat ik toch alleen ben. Het is een 2-kamer appartement met een tuin en dus maar 1 slaapkamer en de woonkamer en keuken in één. Niet erg, het is hoe gezellig je het maakt :) . Een rela xfauteuil bijvoorbeeld, staat al heel lang op mijn verlanglijstje… Er zijn verschillende soorten en maten te verkrijgen, maar ik zou kiezen voor een mooie velvet bordeauxrode omdat dit er heel chique uitziet. Oké, laten we eens gaan kijken wat er op mijn interieur verlanglijstje staat.

Foto: Shutterstock/Photographee.eu

Interieur verlanglijstje

  • Een fauteuil. Een fauteuil staat er dus al een tijdje op, maar het is zo klein dat ik naast een eettafel met stoelen en een bank er gewoon geen plek voor heb. Een hele mooi velvet bordeauxrode vind ik erg chique. Een zoals op de bovenstaande foto. Wel heb ik een mooie roze velvet poef.
  • Een open industriële kledingkast. Oké, dit is niet in mijn huiskamer maar in de slaapkamer. Ik zag laatst een open kledingkast in een mooie industriële stijl en daar werd ik verliefd op. Ben nog steeds bezig om mijn slaapkamer donkerblauw te schilderen en daar past het perfect bij. Maar naast mijn Malm ladekast past het niet meer…
  • Meer groen. En dan bedoel ik geen echte levende planten maar nep planten van plastic. Ik heb er al een paar maar wil dit wel uitbreiden. Het staat altijd zo gezellig! Maar helaas heb ik een beetje ruimte te kort om heel veel uit te breiden.
  • Grotere bank. De bank die ik nu heb is een tweezits met nog een lounge stuk eraan vast. Deze kan ik zelf verplaatsen van links naar rechts en dus maakt het makkelijk om hem te verplaatsen. Toch wil ik een grotere bank waar je lekker opgekruld in kunt liggen met de koude maanden. Dit past nooit in mijn huis helaas :(
  • Mooiere grotere keuken. Ook deze staat op mijn interieur wishlist maar dat komt wel goed. Ik woon in een huurwoning en ik ga over een aantal maanden mijn keuken afkopen. Er staat een X aantal jaar voor voordat ze het weer moderniseren. Ik ga dat gewoon doen zodat ik mijn huis steeds meer eigen kan maken :)
  • Een mooie marmeren salontafel. Dit vind ik zo ontzettend mooi! Marmer vind ik sowieso heel erg mooi en chique en kan ik ook mooi voor foto’s gebruiken. Helaas heb ik ook hier geen plaats voor en doe ik het nu met een heel klein salontafeltje.

Zoals je kunt lezen staat er best wat op mijn lijstje, maar dat kan ik niet kwijt in mijn huidige woning. Dat vind ik echt heel erg jammer, maar aan de andere kant vind ik dit wel een hele fijne plek om te wonen. Ik moet dus gewoon keuzes maken :) . Voor nu houd ik het nog even lekker zo, maar dromen mag altijd en dat blijf ik ook zeker doen.

Lees ook:
Velvet pink interieur items, de leukste op een rij!
The Little Mermaid highlighter palette van Primark
Een mooie winterjas van Protest met bijpassende muts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *