Action shoplog met zwart tafeltje met gouden pootjes

action zwart tafeltje met gouden pootjes

Aangezien ik vanaf 1 november vaker thuis zit in verband met het werken vanuit huis, wilde ik mijn huis een beetje een opfrisbeurt geven. Mijn stijl is inmiddels wat veranderd en ook mijn meubels heb ik helemaal omgegooid. Daar heeft mijn zusje me dan weer bij geholpen, net zo makkelijk! Ik wilde een nieuw salontafeltje en stuitte bij Action op een zwart tafeltje met gouden pootjes. Ik dacht… HEBBEEEHHH!! Dus die ging mee naar huis. Maar ik kocht nog een aantal leuke dingen!

Zwart tafeltje met gouden pootjes

zwart tafeltje met gouden pootjes van action

Dit tafeltje was eigenlijk niet precies wat ik zocht, maar toen ik het zag was ik wel direct verliefd. Ik kwam bij Ikea vandaan en kon het daar niet echt vinden. Mijn zusje was mee en ze kreeg op dat moment zo’n weekactie mail van de Action waar deze in stond. Dus ik riep dat we gelijk door reden naar Action en ik wilde deze hebben! Gelukkig was hij er nog en koos voor dit zwarte tafeltje met gouden pootjes. Het tafeltje is er ook met een zwart onderstel en kost ‘maar’ een tientje. Echt een goede aankoop en hij past ook nog eens mooi bij mijn kleedje 🙂

Waxinelichthouder van zoutsteen

Dit soort stenen houders voor lichtjes vind ik altijd heel tof, maar vaak zijn ze ook wel wat aan de prijs. Niet echt budget. Bij dezelfde shop sessie kwam ik deze waxinelicht houder tegen van zoutsteen met een beetje een roze/oranje gloed. Je kunt het zelfs een beetje zalmkleurig noemen. Zo mooi! En hij was maar 99 cent, dus je begrijpt, die ging ook mee naar huis. Hij staat echt ook mooi op die tafel en ben echt wel blij met deze budget vondst. Het geeft me een beetje een luxe gevoel zo op dat zwarte tafeltje met die gouden pootjes eronder.

Caramel chunks & cookie geurkaars in blik

caramel chunks en cookie geurkaars in blik

Volgens mij heb ik al eerder zo’n geurkaars gehad van Action, ook in zo’n blikje en die rook heerlijk. Jaren geleden was dat. Nu zag ik ze weer staan tussen de kaarsen en de geur van caramel en cookie trekt mij altijd direct aan. Ik trok het blik open en de geur rook je overduidelijk en ruikt dus echt erg lekker. Ik besloot 2 van deze blikjes mee te nemen. Deze kosten 87 cent per stuk dus daarvoor heb ik het ook niet hoeven laten 🙂

Lees ook:
Action rek voor parfum voor en na foto’s
Philips in ear bass+ oordopjes (Action) review
Waarom elke dag naar buiten gaan belangrijk is

10 Reacties

 1. 26 september 2019 / 12:19

  Heel leuk!
  Ik heb alleen twee van die zoutkaarsjes gekocht. Op advies van jou op je Instastory.
  En zowel ik als mijn vriend zijn er echt heel blij mee.
  Kom maar door met die herfst!

 2. 21 september 2019 / 08:38

  het ziet er erg gezellig uit. die kaars klinkt goed. van de week maar eens naar de Action

  • Mariska
   Auteur
   21 september 2019 / 11:14

   Ja ik heb dus al die foto’s op je blog voorbij zien komen en vind zwart met goud bijvoorbeeld veel chiquer staan dan al het wit wat ik nu heb haha. Dus je bent een klein beetje een inspiratie geweest 😉

 3. 20 september 2019 / 23:52

  Wat is dat tafeltje mooi, zeg! Het is dat ik al een bijzettafeltje heb, maar anders zou ik het ook zo kunnen hebben gekocht. Mooie aankopen heb je gedaan! Naar het kaarsje ben ik ook erg benieuwd. De geur klinkt heerlijk.

  • Mariska
   Auteur
   21 september 2019 / 11:14

   Dank je wel! Ja het kaarsje ruikt ook erg lekker 🙂 je krijgt er echt zo’n warm gezellig gevoel van 🙂

 4. 20 september 2019 / 20:29

  Goede aankopen! Ik heb altijd het gevoel dat je bij de Action echt geluk moet hebben om tegen dit soort pareltjes aan te lopen. Vind dat gouden onderstel er heel leuk bij staan.

  • Mariska
   Auteur
   21 september 2019 / 11:11

   Klopt hoor, dit vind je er niet elke dag. Maar viel me op dat er nu echt hele leuke dingen waren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.