Action shoplog met zwart tafeltje met gouden pootjes

action zwart tafeltje met gouden pootjes

Aangezien ik vanaf 1 november vaker thuis zit in verband met het werken vanuit huis, wilde ik mijn huis een beetje een opfrisbeurt geven. Mijn stijl is inmiddels wat veranderd en ook mijn meubels heb ik helemaal omgegooid. Daar heeft mijn zusje me dan weer bij geholpen, net zo makkelijk! Ik wilde een nieuw salontafeltje en stuitte bij Action op een zwart tafeltje met gouden pootjes. Ik dacht… HEBBEEEHHH!! Dus die ging mee naar huis. Maar ik kocht nog een aantal leuke dingen!

Zwart tafeltje met gouden pootjes

zwart tafeltje met gouden pootjes van action

Dit tafeltje was eigenlijk niet precies wat ik zocht, maar toen ik het zag was ik wel direct verliefd. Ik kwam bij Ikea vandaan en kon het daar niet echt vinden. Mijn zusje was mee en ze kreeg op dat moment zo’n weekactie mail van de Action waar deze in stond. Dus ik riep dat we gelijk door reden naar Action en ik wilde deze hebben! Gelukkig was hij er nog en koos voor dit zwarte tafeltje met gouden pootjes. Het tafeltje is er ook met een zwart onderstel en kost ‘maar’ een tientje. Echt een goede aankoop en hij past ook nog eens mooi bij mijn kleedje :)

Waxinelichthouder van zoutsteen

action waxinelicht houder van zoutsteen

Dit soort stenen houders voor lichtjes vind ik altijd heel tof, maar vaak zijn ze ook wel wat aan de prijs. Niet echt budget. Bij dezelfde shop sessie kwam ik deze waxinelicht houder tegen van zoutsteen met een beetje een roze/oranje gloed. Je kunt het zelfs een beetje zalmkleurig noemen. Zo mooi! En hij was maar 99 cent, dus je begrijpt, die ging ook mee naar huis. Hij staat echt ook mooi op die tafel en ben echt wel blij met deze budget vondst. Het geeft me een beetje een luxe gevoel zo op dat zwarte tafeltje met die gouden pootjes eronder.

caramel chunks en cookie geurkaars in blik

Volgens mij heb ik al eerder zo’n geurkaars gehad van Action, ook in zo’n blikje en die rook heerlijk. Jaren geleden was dat. Nu zag ik ze weer staan tussen de kaarsen en de geur van caramel en cookie trekt mij altijd direct aan. Ik trok het blik open en de geur rook je overduidelijk en ruikt dus echt erg lekker. Ik besloot 2 van deze blikjes mee te nemen. Deze kosten 87 cent per stuk dus daarvoor heb ik het ook niet hoeven laten :)

Lees ook:
Action rek voor parfum voor en na foto’s
Philips in ear bass+ oordopjes (Action) review
Waarom elke dag naar buiten gaan belangrijk is