Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Dit is mijn blogjaar in 2015

Het is vandaag 30 december 2015 en dat betekent dat dit alweer de een na laatste dag van dit jaar is. Afgelopen jaar is er in mijn privé leven redelijk wat gebeurd waar ik niet op in ga, maar qua mijn blog is er ook heel veel gebeurd en dat is juist wél heel erg goed en positief. Zo ben ik lekker blijven bloggen, een (korte) pauze ingelast wanneer het even minder ging en natuurlijk in februari mijn blog ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In dit artikel blik ik terug op de meest bekeken artikelen en de huidige statistieken. De Jetpack plugin heeft mij hierbij geholpen en heeft een leuk rapport opgesteld!

Blogjaar in 2015

De drukste dag van het jaar was 17 oktober met 1.759 bezichtigingen. De meest populairste bericht die dag was Beautygloss en VeraCamilla || waar zijn de normen en waarden op internet!?.

In 2015, waren er 290 nieuwe berichten, dat vergroot het totale archief van deze blog naar 1.002 berichten. In totaal werden er 4262 reacties achter gelaten.
De langste reeks van het plaatsen van berichten achter elkaar is 19 dagen. Van 22 augustus – 9 september.
De beste dag was zeker de maandag, met 54 berichten in totaal.

De top verwijzende sites waren

1. Facebook
2. Twitter
3. Bloglovin
4. Ellegirltalk.nl

Facebook springt er zeker bovenuit en dat wist ik eigenlijk wel. Mede doordat ik mijn blogberichten vaak deel in bepaalde Facebookgroepen. Hierdoor heb ik veel verkeer ontvangen dit jaar. Twitter en Bloglovin spreken voor zich denk ik. Ook op het ElleGirl forum was ik een paar keer het gesprek en leverde mij veel bezoekers op. Meestal alleen niet om een leuke reden 😉

De meeste reacties ontving ik van

1. beautifulday4makeup
2. Manon
3. Miss Sentinelli
4. Petra

Iedereen die een reactie achterlaat op mijn artikelen vind ik super lief. Lief dat zij de tijd nemen om het artikel te lezen en daarop te reageren. Helaas heb ik gemerkt dat het de laatste tijd wel minder is geworden. Iedereen super bedankt en degenen die de meeste reacties achter hebben gelaten vind je hierboven. Zij verdienen een shout out naar hun blog!

Top 10 best bekeken berichten

1. H&M Conscious – kleding inleveren bij H&M
2. DIY Transferpapier
3. Lidl stijltang, krultang, multistyler en kwasten
4. Fotografie artikelen door Astrid – Verlaten panden
5. Beautygloss en VeraCamilla || waar zijn de normen en waarden op internet!?
6. Double dot earrings op een rij (mise en dior look a like)
7. Nieuwe Facebookpagina doormariska.nl na gigantische rel
8. 6 dingen die je niet moet doen als beginnende blogger
9. Zo kun je als blogger je geld verdienen!
10. De beste blogtips lees je bij deze blogs

In deze top 10 van dit jaar vind ik ook een aantal berichten die in een van de jaren ervoor al online gekomen zijn. Gek genoeg wordt mijn blog hier nog heel vaak op gevonden en komen er veel mensen hier via Google terecht. Ook zie je dat de artikelen over het bloggen het ook goed (blijven) doen en dat vind ik leuk. Ik vind het heel erg leuk om mijn ervaringen te delen met anderen.

Statistieken op dit moment

Op dit moment zijn mijn statistieken eigenlijk wel goed! Er worden advertenties weergegeven waarvan ik de inkomsten zie groeien, de bezoekersaantallen per dag lijken te blijven groeien en ook op social media komen er steeds meer volgers bij. Ik ben ontzettend dankbaar voor iedere bezoeker, iedereen die een reactie achterlaat, iedereen die een lieve mail of ander bericht stuurt en natuurlijk ieder bedrijf die met mij een samenwerking is aangegaan dit jaar. Maar niet te vergeten de PR bureaus en bedrijven die producten hebben opgestuurd, bedrijven die winacties hebben gesponsord en iedereen waarvan ik dingen heb geleerd, dingen kan delen en de gezellige bloggers whatsapp groep waar we met een aantal bloggers inzitten.

Iedereen enorm bedankt en tot volgend jaar. Alle geluk en succes voor 2016!
deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties

 1. Kelly
  3 januari 2016 / 19:18

  Wat een mooie momenten! Ik hoop dat 2016 nóg een beter jaar word voor je blog! Ik vind de whatsapp groep ook heel erg gezellig!
  Lees het laatste blogbericht van Kelly – Dit was mijn 2015 op Youtube!My Profile

 2. 2 januari 2016 / 20:38

  Leuk om te zien, en ziet er goed uit!

 3. 2 januari 2016 / 11:38

  Daar heb je wel de tijd voor genomen, dat overzicht zo te lezen.
  Erg leuk gedaan en het leest lekker weg.
  Tof dat je blog het zo goed doet en dat je er zoveel plezier in hebt.
  Ik zal een paar van de oudere artikelen even lezen, want ik heb nog lang niet alles gelezen!

  Fijne 2016 toegewenst!
  Lees het laatste blogbericht van ricardo – Het beste van 2015: Nog enkele favorieten.My Profile

 4. Nilou
  31 december 2015 / 17:34

  Wat leuk om te lezen! Je hebt goed je best gedaan en je verdient het!
  Ik wens je een mooi 2016 <3

 5. 31 december 2015 / 11:51

  Wauw mooi hoor! Mijn december was (van 1 oktober toen ik eigen domein etc kreeg) veruit mijn beste maand ooit! Met een verdubbeling van mijn aantal unieke bezoekers en weergaven in de maand. Hopelijk kunnen we dat door zetten. Dat 2016 een net zo mooi blog jaar mag worden dan 2015! Fijne jaarwisseling!

 6. Mandy
  31 december 2015 / 00:04

  Leuk om dit overzichtje zo te zien. Ik blijf je blog ook in 2016 met plezier volgen 🙂

 7. 30 december 2015 / 23:33

  Super leuk geschreven. Ik bekijk gelijk even een paar van je top 10 berichten, want die had ik nog niet gelezen. Vind jou blog style altijd leuk om te lezen. Natuurlijk lees ik niet alles, maar blogs zoals deze vind ik altijd leuk om bij jou te lezen. Wel grappig dat je juist heel veel kijkers krijg van de site die slechte dingen over jou schrijf. Hopelijk mag je volgend jaar nog groter worden, want dat gun ik je van harte.
  Lees het laatste blogbericht van Fabian – Mijn hoogte en diepte punten in 2015  (heden)My Profile

 8. 30 december 2015 / 21:53

  Ik volg je al bijna weer een jaartje en vind dat je goed bent omgegaan met de negatieve en positieve aandacht voor jou blog . Ik lees je blog graag omdat je lekker nuchter en spontaan bent en vaak goede en duidelijke artikelen schrijft die velen zullen aanspreken. Fijn jaar wens ik je toe !