Doucheproducten die ik nu gebruik (Lush, FA, Kruidvat)

Doucheproducten die ik nu gebruik (Lush, FA, Kruidvat)

Deze doucheproducten gebruik ik nu. Een vrouw heeft nu eenmaal meer producten voor onder de douche dan een man. Althans, dat denk ik omdat het bij ons zo is. Met ons bedoel ik mijn broertje en ik. Wij hebben een kleine douchecabine en op het randje daarvan staan eigenlijk alleen mijn producten, behalve misschien drie die van hem zijn. Bijkomend probleem is dat ik dus totaal niet kan kiezen wat ik wil gebruiken als ik aan het douchen ben. In dit artikel laat ik je de artikelen zien die ik gebruik (en waar ik niet uit kan kiezen šŸ˜‰ ) Eerder schreef ik over badkamerideeĆ«n en nu is het de tijd om de producten te laten zien!

Lees ook: Lush Twilight shower gel ā€“ Lush Kitchen

Doucheproducten die ik nu gebruik

Lush Twilight

Deze heb ik inmiddels alweer een tijdje in mijn badkamer staan en gebruik ik maar af en toe. Dit is namelijk een product die niet in het reguliere assortiment van Lush zit en komt uit de Lush Kitchen. Het is dus nooit bekend wanneer en of dit product nog gemaakt gaat worden. Hij is heerlijk van geur en gebruik hem misschien maar een keer in de maand. Of zelfs nog minder. Het is een echte favoriet waar ik enorm zuinig mee ben. Een van mijn favoriete doucheproducten die ik heb in gebruik heb momenteel.
Review Lush Twilight

Cashmere Haze

cashmere haze body lotion cashmere haze body wash - doucheproducten in gebruik

Ook schreef ik laatst nog over deze Cashmere Haze lijn van H&M. Een enorm fijne geur die ik per toeval heb ik leren kennen toen ik een body scrub bestelde uit deze lijn. Deze geur wordt volgens mij nog wel bijgevuld, maar weet dit niet zeker. Ook deze probeer ik zo min mogelijk te gebruiken omdat ik hem gewoon heerlijk vind. Misschien een beetje raar als ik het zo zeg, maar ik denk dat je begrijp wat ik hiermee bedoel. Deze staat ook standaard in de douchecabine!

Lush Snow Fairy

Snow Fairy van Lush heb ik al eens eerder gehad en is een limited edition die alleen in de winter in het assortiment is. Deze is zo mierzoet dat niet iedereen hier van zal houden. Maar ik hou hier des te meer van! Het doet me denken aan van die roze bubblelicious kauwgom, heerlijk! De vorige was al een tijdje op en ik heb laatst een nieuwe gekocht. Wel de kleine variant dit keer. Ik gebruik hem heel erg graag momenteel!

Kruidvat Ei shampoo

Net zagen jullie de douchegels die ik graag gebruik, maar natuurlijk heb ik ook een shampoo nodig. Op zich ben ik daar niet heel erg kieskeurig in moet ik eerlijk zeggen. Eventjes geleden nam ik deze Ei shampoo van Kruidvat mee om te kijken hoe deze mij zou bevallen. Hij kost bijna niks en je hebt er een grote fles voor die 500ml bevat. Het is voor dof en droog haar en dat is nu precies wat ik heb. De shampoo is niet spectaculair maar doet wat hij beloofd. Hij laat mijn haar glanzen, voelt minder droog aan en ziet er ook minder droog uit.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook