Mooie Ti Sento ring en Pandora oorbellen

pandora oorbellen ti sento ring

Ti Sento ring! Ooit heb ik al eens geschreven over de allergie die ik krijg van nikkel en ik kan je vertellen dat dit best nog lastig is. Zo kom je duizenden sieraden tegen waarop staat dat het zogenaamd ‘nickel free’ is, maar eigenlijk krijg ik daar altijd toch uitslag van. Jammer genoeg, want zo heb ik al heel veel leuke dingen weg kunnen gooien. En toen kreeg ineens een leuke email van BoumanOnline , met de vraag of ik een aantal producten wilde reviewen. Hey, dat is leuk! Maar er was zo ongelooflijk veel keuze dat ik het super moeilijk vond om iets uit te zoeken. Uiteindelijk is het me toch gelukt! Ik koos voor een Ti Sento ring en paar Pandora oorstekers.

Mooie Ti Sento ring en Pandora oorbellen

pandora oorbellen ti sento ring
pandora oorbellen ti sento ring

Allereerst wilde ik wel een ring, dus daar ging ik naar op zoek. Zelf hou ik erg van de Buddha to Buddha stijl, alleen die waren best wel duur dus koos ik voor een soortgelijke. Deze ring is van Ti Sento en eigenlijk best subtiel. Waar Buddha to Buddha best grof en aanwezig is, is deze ring van Ti Sento iets minder aanwezig. Deze is uiteraard nikkelvrij en ik ben er heel erg blij mee. Ik draag hem iedere dag!
Ti Sento ring in maat 18.5 – €32,00

pandora oorbellen ti sento ring

En na de ring uitgezocht te hebben besloot ik voor mezelf dat ik ook een paar ‘goede’ oorbellen wilde hebben, waarvan ik zeker zou weten dat ik geen last zou krijgen van mijn nikkelallergie. Ook wist ik zeker dat het oorknopjes moesten worden, maar niet zo standaard. Na een tijdje heen en weer browsen om de website kwam ik deze knopjes van Pandora tegen. De combinatie van de zwarte steentjes en de normale ‘bling’ steentjes vond ik leuk. Het zwarte geeft het net een wat stoerdere touch. Ik heb ze inmiddels alweer een tijdje in huis en draag ze dag en nacht. Eigenlijk heb ik ze niet meer uitgedaan en ik kan vertellen dat ik er géén uitslag van krijg :) Heerlijk! Ze zijn écht nikkelvrij en buiten dat, vind ik dat ze ook super goed te combineren zijn. Ja, heel blij mee!
Pandora oorstekers – €69,00

Ik ben enorm blij met de sieraden en draag ze iedere dag zonder deze af te doen. Eigenlijk zijn ze gewoon vrij simpel en plain waardoor ze goed te combineren zijn met allerlei kledingstijlen en andere sieraden.

Lees ook:
Mijn nieuwe Valentino Divina handtas
Valentino schoudertas van zwart leer met gouden accenten
Tip: stel je eigen ring samen van iXXXi jewelry