Alle artikelen over bloggen op een rij (veel blogtips!)

Zelf blog ik alweer een hele tijd. Vanaf 2013 op dit domein en daarvoor al op verschillende andere domeinen. Dat zijn er een aantal geweest, zowel Engelstaligen als Nederlandse. Steeds verwaterde het en nu blijf ik hangen en vind ik het leuker dan ooit. Veel heb ik zelf moeten uitvinden, lezen, opzoeken en proberen en daarom vind ik het leuk om mijn kennis te delen met anderen. Ik heb dan ook verschillende artikelen over bloggen geschreven die inmiddels in het archief zijn beland en ik opnieuw in de spotlight wil zetten. Misschien zijn het wel artikelen waar je naar op zoek bent en nog niet hebt gelezen of gewoon dat je benieuwd bent hoe ik dingen heb ervaren. Goed hier alle blog artikelen op een rij:

Alle artikelen over bloggen op een rij

1. Geld verdienen met affiliate links + lijst van webshop en aanbieders
Dit is mijn meest recente artikel en is toch al heel vaak gelezen! Vind ik leuk! Zelf heb ik namelijk wat dingen moeten uitvogelen en ik merk dat als je de affiliate links goed gebruikt, je best wat bij kunt verdienen.

2. Waarom ik de reclame code wél belangrijk vind
Ik zie zo vaak op verschillende blogs dat hier geen rekening mee wordt gehouden! Zelf vind ik het heel belangrijk dat ik laat weten of ik iets zelf heb gekocht, of ik het gekregen heb of voor een artikel betaald heb gekregen. Dit zou iedereen moeten doen.

3. Zo kun je als blogger je geld verdienen
Dit artikel is ook nog niet heel erg oud, maar wordt ook enorm vaak bekeken! Puur geschreven uit eigen ervaring en interessant als je besluit geld te willen gaan verdienen met je blog.

4. 30 kanalen die mij het meeste bezoekers bezorgd
Ik spitte mijn Google Analytics door en laat zien door welke kanalen ik de meeste bezoekers ontvangt op mijn blog. Heel interessant en wellicht dat je hier iets mee kunt!

5. Waarom bloggers elkaar naar de top kunnen helpen
Er is vaak haat en nijd in de blogwereld onderling over copy cats en ga zo maar door. Bekijk het van een andere kant; hoe kunnen wij bloggers elkaar helpen? Is belangrijk! En zo blijft het gezellig.

6. 6 redenen waarom je geen spiegelreflex camera nodig hebt
Veel mensen denken dat ze een goede camera of spiegelreflex camera nodig hebben om te bloggen. Dit is écht niet waar! Ik schreef erover.

7. 6 dingen die je niet moet doen als beginnende blogger
Blogs schieten als paddenstoelen uit de grond en dus zijn er ook veel beginnende bloggers. Veel beginnende bloggers maken dezelfde foutjes en daar heb ik een artikel over geschreven. Dingen die je juist niet moet doen.

8. Als blogger op zoek naar inspiratie
Als blogger weet ik dat het soms best lastig is om inspiratie te vinden waarover je kunt schrijven. Mijn tips en ervaringen vertel ik in dit artikel.

9. Hoe krijg je meer Bloglovin volgers?
Iedereen wil het liefst zijn teller van Bloglovin zien groeien, maar is dit wel zo belangrijk?

10. Meer bekendheid voor je blog; mijn tips!
Dit is echt het meest bekeken artikel met de meeste reacties denk ik. Hoe krijg je meer bekendheid voor je blog? Nou, als je deze tips volgt komt het helemaal goed.

11. Investeren in je blog? Hier mijn tips!
Investeren in je blog is ook heel belangrijk als je wat wilt bereiken. Hoe je dat het beste kunt doen lees je in dit artikel.

12. Deze dingen zijn vervelend op een blog
Dit is ook een van de meest bekeken artikelen aller tijden! Ik geef mijn mening in dit artikel.

13. Onmisbare plugins voor jouw blog
We zijn allemaal benieuwd welke plugins handig zijn, toegevoegde waarde hebben en leuke functies hebben binnen WordPress. Check dit artikel!

14. Professioneel bloggen – Tips en stappenplan eigen blog beginnen

Ik hoop dat jullie iets hebben aan dit artikel en natuurlijk de artikelen die ik heb geschreven! Als je vragen hebt of een idee voor een bepaald onderwerp over bloggen, laat het me weten door een reactie achter te laten of stuur me een email!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *