DIY Cactus met lampjes van Action

diy cactus action

In mijn Action shoplog filmpje kon je zien dat ik onder andere een DIY cactus kocht bij Action. Er was ook nog een variant van een flamingo, maar ik heb al een flamingo met lichtjes van de Xenos. Daarom koos ik voor de DIY cactus. Hij was helemaal niet duur en de verpakking zag er leuk uit. Dus ik nam het mee (stiekem voor de blog…). Niet alleen voor de blog trouwens, ook gewoon om ter decoratie neer te zetten, mocht het er leuk uitzien. Eerst wilde ik hier een filmpje van opnemen, maar ik heb er voor gekozen om toch een artikel te tikken. Is deze DIY cactus de moeite waard om aan te schaffen?

DIY cactus van Action

diy cactus action

De doos vind ik er dus wel erg leuk uitzien! Lekker vrolijk en je kunt ook eigenlijk wel direct zien dat het om een DIY gaat. Niet dat je denkt dat je gewoon een cactus met lichtjes koopt die je zo neerzet en klaar. Er staat wat washi tape op afgedrukt, een mooie groene cactus met glitters en lampjes. In eerste instantie dacht ik ook dat er wat bij zou zitten om de DIY cactus leuk te maken en op te vrolijken. Dat was helaas niet zo. Het volgende tref je aan in de verpakking:

diy cactus action
diy cactus action
diy cactus action
diy cactus action 5 | DoorMariska

Je vindt in de verpakking een kartonnen cactusvorm met daarin gaatjes voor de lampjes en de lampjes aan een draadje met daaraan een doosje waar je batterijen in kunt doen. Hierin moeten 2x AAA batterijen die niet zijn inbegrepen. Allereerst prik je de bolletjes in de gaten van de DIY cactus, daarin komen uiteindelijk de lampjes. Vervolgens draai je de cactus om en doe je aan de achterkant de kleine lampjes in de bolletjes. Ziet er super simpel uit, maar ik zat er nog pittig mee te klooien kan ik je vertellen. Die lampjes in de bolletjes stoppen kan iedereen, maar je moet maar goed uitvinden hoe, want het zit aan elkaar en het draad werkt niet echt mee.

diy cactus action 6 | DoorMariska

Uiteindelijk is dit het resultaat van de DIY cactus aan de voorzijde, als je de lampjes erin hebt gekregen. Ziet er wel leuk uit! Helaas had ik geen batterijen in huis om ze ook aan te zetten, maar ik denk dat je je daar wel een voorstelling bij kunt maken 😉 Het is dus een hele blanco DIY cactus die je echt voor de rest helemaal zelf naar smaak kunt maken. Op de verpakking staat hij bijvoorbeeld met groene glitters aangekleed. Leuk! En zo kun je je fantasie de vrije loop laten en kun je van alles gebruiken om hem mooi te maken. Ik denk dat ik hem rosé goud of zilver ga spuiten met een spuitbus.

Conclusie

Ik betaalde voor deze DIY cactus bij Action €2,89. Dat is op zich natuurlijk geen geld, als je het mij vraagt. Als je heel creatief bent en er iets leuk mee doet, dan kun je alle kanten op en heb je een leuke decoratie. Ik moet eerlijk toegeven dat de cactus zelf wel wat gammel is. Het is niet heel erg stevig. Het is wel van karton, maar niet echt een hele sterke versie. Op sommige punten is hij ook niet zo heel mooi afgewerkt. Maarja, wat wil je voor die prijs? Ik heb hem in ieder geval wel op mijn bureau gezet en als ik hem gespoten heb in een kleur die ik mooi vind ga ik hem zeker nog laten zien.

Lees ook:
Review | Action baked eyeshadow Max & More Ombre Bronze
DIY roze telefoonhoesje met glittersteentjes
Favoriete webwinkels (en fysieke winkels) + de gouden tip!
Zó maak je je blog foto’s veel mooier, 15 ideeën!

Kijk hier mijn Action shoplog filmpje.

Ga jij deze DIY cactus kopen?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook