Nail Art met Pink Gellac

nail art pink gellac

Vandaag heb ik een makkelijke en tijdloze nail art voor jullie. Ik heb net een nieuwe stempel plate van MoYou die ik  mooi hiervoor kon gebruiken. En het leek mij eens leuk om te laten zien dat je ook met Pink gellac leuke nail arts kan maken.

Lees ook: Essence Naughty and pink!

Nail art met Pink Gellac

pink gellac

Wat ik heb gebruikt:

 • Pink Gellac – Blush Orange
 • Pink Gellac – Smoked Grey
 • Catrice Greyhound to Nowhere
 • MoYou London Holy Shapes 04
pink gellac nail art
nail art pink gellac

Ik heb op mijn wijsvinger en middelvinger Smoked Grey aangebracht en op de ringvinger en pink Blush Orange. Wat ik heel fijn vind als je met gelnagellak een nail art maakt, dat je ten eerste niet met een droogtijd zit en mocht het stempelen niet goed gaan kan je het makkelijk eraf halen zonder dat de basis eraf gaat.

Ik heb met Catrice Greyhound to Nowhere gestempeld want met veel ‘gewone’ nagellak kan je ook goed stempelen, ik heb zelf helemaal geen speciale stempel nagellak. Ik koos voor een simpele en subtiele driehoek afbeelding van mijn nieuwe MoYou stempel plate.

Ik hoop dat jullie deze nail art leuk vonden zelf vind ik de combinatie goed gelukt.

Maak jij weleens een stempel nail art? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Lees ook:
Essence Be awesome tonight! & Life is pink!
Nail Art | Stamping Nails
Nail Art | Chevron

Liefs, Lonneke

17 Reacties

 1. 2 maart 2016 / 08:11

  Wat een mooie nail art, vind de kleuren combinatie ook heel goed bij elkaar passen x

 2. 29 februari 2016 / 17:38

  Heel leuk, zelf ben ik ook regelmatig met nail art bezig en stempelen vind ik ook nog eens leuk om te doen!

 3. 29 februari 2016 / 17:27

  Heel leuk je nailart! Stempelen op gellak gaat inderdaad ook heel erg goed! Vind het vooral fijn dat je dan gewoon de stempel er makkelijk af kan halen zonder dat de basis er af gaat 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Ilse – Nailart Yorkshire TerrierMy Profile

 4. Reshma
  29 februari 2016 / 14:58

  ziet er erg leuk uit!

 5. 29 februari 2016 / 13:58

  Heel mooi, ik wist niet dat er een image plate bestond met zo’n driehoekje. Het lijkt wel met tape gedaan. Ik had vroeger een hele fijne zilveren lak van lidl, die stempelde in het begin goed en nu opeens niet meer. Heel gek.
  Lees het laatste blogbericht van Bianca – Pastel Owl Nail Art TutorialMy Profile

 6. Darina
  29 februari 2016 / 06:39

  Supermooi. Ik zou wel meer aandacht aan mijn nagels kunnen besteden, ik doe er nu alleen een basislak op 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Darina – On Instagram in FebruaryMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.