Nail Art met Pink Gellac

nail art pink gellac

Vandaag heb ik een makkelijke en tijdloze nail art voor jullie. Ik heb net een nieuwe stempel plate van MoYou die ik  mooi hiervoor kon gebruiken. En het leek mij eens leuk om te laten zien dat je ook met Pink gellac leuke nail arts kan maken.

Lees ook: Essence Naughty and pink!

Nail art met Pink Gellac

pink gellac

Wat ik heb gebruikt:

  • Pink Gellac – Blush Orange
  • Pink Gellac – Smoked Grey
  • Catrice Greyhound to Nowhere
  • MoYou London Holy Shapes 04
pink gellac nail art
nail art pink gellac

Ik heb op mijn wijsvinger en middelvinger Smoked Grey aangebracht en op de ringvinger en pink Blush Orange. Wat ik heel fijn vind als je met gelnagellak een nail art maakt, dat je ten eerste niet met een droogtijd zit en mocht het stempelen niet goed gaan kan je het makkelijk eraf halen zonder dat de basis eraf gaat.

IMG 0721

Ik heb met Catrice Greyhound to Nowhere gestempeld want met veel ‘gewone’ nagellak kan je ook goed stempelen, ik heb zelf helemaal geen speciale stempel nagellak. Ik koos voor een simpele en subtiele driehoek afbeelding van mijn nieuwe MoYou stempel plate.

IMG 0748
IMG 0740

Ik hoop dat jullie deze nail art leuk vonden zelf vind ik de combinatie goed gelukt.

Maak jij weleens een stempel nail art? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Lees ook:
Essence Be awesome tonight! & Life is pink!
Nail Art | Stamping Nails
Nail Art | Chevron

Liefs, Lonneke

Geverifieerd door MonsterInsights