De 6 tofste en stoerste bikerjacks voor je op een rij

bikerjack loavies

Afgelopen week heb ik meerdere bestellen bij H&M gedaan (en bijna alles weer teruggestuurd) omdat het niet paste. Normaal heb ik maat 42/44, maar bij H&M dus blijkbaar een maat 46. Geen nood, het is maar een getal en ik heb liever dat het gewoon lekker zit, maar wel frustrerend. Ook wilde ik dus een bikerjack hebben en bestelde een paar bikerjacks. Verschillende. In het zwart met een mooie print, een bikerjack met applicaties en een hele mooie roze. Braaf bestelde ik maat 44 maar het paste voor geen meter. Teruggestuurd en maat 46 besteld en nog kan ik me er amper in bewegen. Jammer, dus ik ga opzoek naar andere bikerjacks. En bij mijn zoektocht naar de tofste bikerjacks heb ik deze natuurlijk ook even in een blogpost verwerkt :)

De tofste bikerjacks

bikerjacks

Dit zijn dus de bikerjacks die ik had besteld en niet pas. Zo jammer, want die linker (H&M ) vind ik echt heel vet met die applicaties erop. Echt zo’n rock ’n roll jas, haha. Die rechter (H&M) bestelde ik ook vooral om de kleur. Vind het een hele leuke en frisse kleur voor de lente :) Beide zijn inmiddels alweer retour gegaan, dus verder!

Bikerjack met sterren van Loavies en bikerjack in spijkerstof van Loavies. Deze kwam ik beide dus tegen op de website van Loavies en vind ze zó tof! Vooral die met sterren zou ik zo aanschaffen, prachtig. Een bikerjack in spijkerstof heb ik zelf nooit gezien, maar vind ik ook wel iets hebben. Ze lijken alleen vrij kort en dat vind ik dan weer minder.

bikerjack met studs en applicaties

Bikerjack met studs van Wehkamp en bikerjack met applicaties van Wehkamp

Deze bikerjacks zijn mij echt op het lijf geschreven! Ik hou namelijk altijd wel van een stoerdere kledingstijl en deze zijn super stoer. Wederom weer een met hele leuke applicaties die ik zo zou aanschaffen. Helaas is mijn maat er niet :( Het zou zo mooi zijn bij mijn nieuwe cowboylaarsjes.

Helaas is mijn zoektocht naar leuke bikerjacks voor nu even gestopt, maar ik ben nog steeds op zoek naar een die wat langer is en een leuke toevoeging heeft zoals applicaties. Niet zo’n recht toe recht aan, snap je? En dan moet ‘ie natuurlijk ook fijn zitten. Je hebt er niks aan als je amper kunt bewegen omdat hij te strak zit.

Lees ook:
Favoriete webwinkels (en fysieke winkels) + de gouden tip!
New in: Stoere Sendra boots van Omoda uit de nieuwe collectie
Truien bestelling bij Wehkamp (+ 1e outfit foto’s ever!)
Buddha to Buddha oorbellen Ellen


Wat vind jij van bikerjacks?
Geverifieerd door MonsterInsights