Buddha to Buddha oorbellen Ellen

buddha to buddha oorbellen brandfield

Al een tijdje heb ik hele mooi Buddha to Buddha oorbellen in mijn bezit, in het model Ellen. Deze had ik al bij verschillende mensen voorbij zien komen en toen kreeg ik de kans om deze uit te zoeken. Ik was zó blij en ik draag ze echt enorm veel. Bij Brandfield kun je onder andere Buddha to Buddha sieraden aanschaffen. Daar heb ik deze prachtige Buddha to Buddha oorbellen dus van gekregen. Vandaag ga ik deze oorbellen laten zien! Ik weet zeker dat een meerderheid van jullie dit ook wel hele mooie oorbellen zullen vinden 🙂 Kijk je mee?

Buddha to Buddha oorbellen, model Ellen

buddha to buddha oorbellen brandfield

Het model Buddha to Buddha oorbellen die ik heb, zijn het model met de naam Ellen. Dit zijn oorstekers. Er zit aan een linker- of rechterkant (net hoe je het bekijkt, een pinnetje waarop je uiteindelijk het achterkantje doet om hem in je oren vast te zetten. Als je ze in hebt, kun je ze naar een kant verschuiven en blijven ze heel mooi op je oorlel zitten. Deze oorbellen zijn ook wel meteen de grootste oorstekers die ik zag van dit merk. Je hebt ze er ook die kleiner zijn, die zijn ook heel mooi. Deze vallen alleen dus wel goed op en daar hou ik van! De oorbellen worden geleverd in een mooie kleine etui met de naam Buddha to Buddha erop, die je ziet op de bovenste foto. Dat maakt het geheel toch net even iets luxer 🙂

buddha to buddha oorbellen brandfield

En dit is de mooie etui waar het in geleverd wordt. Chique, toch? Ik vind zeker wel en vind het ook echt een mooie toevoeging. Zelf berg ik ze hier niet in op, maar ik snap het als je dat wel wilt doen. Je kunt hem natuurlijk ook gewoon gebruiken voor je kleingeld bijvoorbeeld 😉 De oorbellen zijn heel erg stevig en blijven ook zeker goed in de oren zitten. Aan mijn rechteroor heb ik helaas een gaatje die een klein beetje gescheurd is en dan zijn de oorbellen best zwaar. De oorbel blijft wel gewoon zitten, alleen soms moet ik het wel echt even op zijn plaats terugdoen.

Buddha to Buddha op mijn wishlist

buddha to buddha oorbellen brandfield

Staat er nog meer van het merk Buddha to Buddha op mijn wishlist? Ja, zeker! Eigenlijk wil ik nog steeds een hele mooie Buddha to Buddha ring en een Buddha to Buddha armband. Helaas heb ik daar op dit moment het geld (nog) niet voor en gaat eventueel een eigen huisje helemaal voor 🙂 Het zijn kwalitatief goede sieraden en daar betaal je ook een prijs voor, logisch!

Deze heb ik ontvangen van Brandfield en deze leveren goede service. Je ziet direct of het product dat je uitkiest wel of niet op voorraad is en als je voor 23:30 uur bestelt, dan krijg je het de volgende dag al geleverd. Dat zijn voor mij altijd grote pluspunten. Ook heb je veel verschillende betaalmogelijkheden, waaronder AfterPay en met de Fashioncheque. Deze oorbellen draag ik dus enorm vaak en met heel veel plezier. Ben erg blij dat ik deze aan mijn oorbellen stash mocht toevoegen 🙂

Lees ook:
Alien Essence Absolue – Thierry Mugler
Lucardi stalen schakelarmband (nieuw én korting!)
New in: Stoere Sendra boots van Omoda uit de nieuwe collectie
Hoe bewerk ik mijn Instagram foto’s?

Wat vinden jullie van Buddha to Buddha sieraden?

16 Reacties

 1. 13 december 2016 / 12:43

  Prachtige oorbellen, ik kreeg voor mijn verjaardag van mijn vriend een ontzettend mooi Buddha to Buddha armbandje. Ben er echt gek op, prachtige items hebben ze! <3

 2. 12 december 2016 / 22:17

  Ik vind dit merk echt heel leuk! De oorbellen lijken me inderdaad wel wat zwaarder.

 3. 12 december 2016 / 20:45

  Buddha to buddha is mijn favoriete sieraden merk en guess what..deze heb ik ook! Met nog 2 andere armbanden en 1 ring hihi. Deze oorbellen heb ik met Sinterklaas gekregen van mijn ouders. Zo mooi!

  • Mariska
   12 december 2016 / 21:10

   Oeh wat leuk! Ik vind die armbanden en die ringen ook zo mooi 🙂 Eerst maar even sparen!

 4. 12 december 2016 / 19:59

  Deze oorbellen staan al een tijdje op mijn wishlist. Ik vind ze zo gaaf!!

 5. 12 december 2016 / 19:07

  Wauw, wat een prachtige oorbellen! Ik zou het echt alleen al voor het zakje doen trouwens, haha :’)

  • Mariska
   12 december 2016 / 19:09

   Haha, ja leuk hè! Die kun je makkelijk ergens anders voor gebruiken ook 🙂

 6. manon
  12 december 2016 / 16:08

  De oorbellen zien er heel mooi uit.

  • Mariska
   12 december 2016 / 21:13

   Ja klopt, ik zou echt alles wel willen van dat merk denk ik! haha!

 7. Danella
  12 december 2016 / 14:32

  Zien er erg mooi uit!

 8. Nienke
  12 december 2016 / 12:58

  Wauw, prachtig! Ziet er heel erg mooi uit. Ben normaal niet zo te spreken over alle sieraden van Buddha to Buddha maar vind deze erg mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.