De leukste woontrends van 2020

woontrends van 2020

Nu we allemaal aan huis gekluisterd zijn is het des te belangrijker een fijne plek te hebben waar je kunt werken en daarnaast goed kunt ontspannen. We brengen uren in huis door, dus dat is een goed excuus om eens te kijken wat er nog mist in de inrichting van je woning. Al is 2020 misschien niet helemaal wat je er tot nog toe van had gedacht, de woontrends van 2020 zijn wel ontzettend leuk. Bekijk de leuke trends die we voor je hebben uitgezocht, en ga zodra het even kan langs bij Decorette voor zeeën van wooninspiratie.

Woontrends van 2020 – warme kleuren

Een beetje warmte kunnen we in deze tijd allemaal maar al te goed gebruiken. Gelukkig sluiten de woontrends helemaal aan op ons verlangen naar warmte. Een van de woontrends van 2020 is namelijk het gebruik van warme kleuren. Kussentjes met warme kleuren, warme kleuren op muren en accessoires met diepe kleuren – je kunt er niet te veel van in huis hebben. De warme kleuren komen dit jaar hand in hand met natuurlijke materialen. Natuurlijke materialen hebben van zichzelf vaak al warme kleuren, waardoor deze combinatie meer dan perfect is. Ga voor mooie houten accessoires of zet je planten in een juten pot. Als je vast houdt aan deze trend van warme kleuren en natuurlijke materialen kun je snel en eenvoudig heel jouw woning een update geven.

Ga een stapje verder

Misschien heb je zin iets meer in huis te doen, vooral als je iets meer tijd hebt. In dat geval kun je gaan voor een vernieuwend behang of een mooie nieuwe, warme kleur op de muren. Vergeet ook de zonwering in huis niet, want ook met mooi weer moeten we goed in huis kunnen werken. Ook zonwering vind je bij Decorette, en dan niet zomaar zonwering, maar zonwering die voldoet aan de woontrends van 2020. Dat betekent opnieuw: warme kleuren en natuurlijke materialen, zoals houten lamellen. Met de woontrends van 2020 weet je zeker dat jouw huis straks nog gezelliger is. Hoe gek je het ook maakt, een heel nieuw behang of slechts een andere bloempot – een make-over van je huis heb je wel verdiend!

Lees ook:
Door je vakantiedagen zo in te plannen, verdubbel je je vrije dagen in 2020!
Catrice Glitterholic limited edition lipstick, highlighter & eyeshadow
Dé nieuwe bikinitrends voor de zomer van 2020

Geverifieerd door MonsterInsights