Dé nieuwe bikinitrends voor de zomer van 2020

bikinitrends zomer 2020

We moeten nog even wachten voor de zomer, maar het leek me leuk om alvast wat leuke bikinitrends te laten zien voor de zomer van 2020. Zelf heb ik niet eens een bikini (oops…) omdat ik helemaal niet van zwemmen hou en ook niet van bakken in de zon. De bikini’s en zwembroeken voor de mannen zijn allemaal van het merk Protest én ze zijn leuk! Ik laat je wat beelden zien.

Bikinitrends voor de zomer van 2020

bikinitrends zomer 2020
bikinitrends zomer 2020
bikinitrends zomer 2020
bikinitrends zomer 2020
bikinitrends zomer 2020 trend | DoorMariska

Dit zijn wat beelden van mijn persoonlijke favorieten. Als ik dit dan zie dan zou ik bijna wél een bikini gaan lopen op korte termijn. Alleen twijfel ik heel erg over de bovenstukjes, want wat zit het beste als je grote borsten hebt? Er is veel keuze tussen halterbikini’s en tankini’s (om de keuze makkelijk te maken, haha). Ik ga er zeker eens een paar passen om te kijken waar ik me het fijnste in voel. De items met de zwarte of andere kleur donkere stof met gekleurde bloemen heeft wel echt mijn favoriet. Leuk dat dat ook bij de bikinitrends van de zomer van 2020 zit!

Zwembroekentrends voor de mannen

Natuurlijk mogen we de mannen niet vergeten dit keer. Ook heeft Protest een aantal leuke in de collectie voor 2020. Kijk mee!

zwembroeken trends zomer 2020 | DoorMariska
zwembroeken trends zomer 2020 blauw | DoorMariska
zwembroeken trends zomer 2020 1 | DoorMariska

Ik hoop dat ik een beetje heb kunnen inspireren met wat verschillende prints. Mijn favoriet is dus echt de donkere stof met de bloemen zoals ik al zei. Dat vind ik tegenwoordig met alles heel erg mooi, dus ook in bikini.

Wat is jouw favoriet?

Lees ook:
Dolce Gabbana The One
Catrice Crushed Crystals Stardust
Ik voelde me gekwetst en verdrietig

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook