Dé nieuwe bikinitrends voor de zomer van 2020

Dé nieuwe bikinitrends voor de zomer van 2020

We moeten nog even wachten voor de zomer, maar het leek me leuk om alvast wat leuke bikinitrends te laten zien voor de zomer van 2020. Zelf heb ik niet eens een bikini (oops…) omdat ik helemaal niet van zwemmen hou en ook niet van bakken in de zon. De bikini’s en zwembroeken voor de mannen zijn allemaal van het merk Protest én ze zijn leuk! Ik laat je wat beelden zien.

Bikinitrends voor de zomer van 2020

bikinitrends zomer 2020
bikinitrends zomer 2020
bikinitrends zomer 2020
bikinitrends zomer 2020

Dit zijn wat beelden van mijn persoonlijke favorieten. Als ik dit dan zie dan zou ik bijna wél een bikini gaan lopen op korte termijn. Alleen twijfel ik heel erg over de bovenstukjes, want wat zit het beste als je grote borsten hebt? Er is veel keuze tussen halterbikini’s en tankini’s (om de keuze makkelijk te maken, haha). Ik ga er zeker eens een paar passen om te kijken waar ik me het fijnste in voel. De items met de zwarte of andere kleur donkere stof met gekleurde bloemen heeft wel echt mijn favoriet. Leuk dat dat ook bij de bikinitrends van de zomer van 2020 zit!

Zwembroekentrends voor de mannen

Natuurlijk mogen we de mannen niet vergeten dit keer. Ook heeft Protest een aantal leuke in de collectie voor 2020. Kijk mee!

Ik hoop dat ik een beetje heb kunnen inspireren met wat verschillende prints. Mijn favoriet is dus echt de donkere stof met de bloemen zoals ik al zei. Dat vind ik tegenwoordig met alles heel erg mooi, dus ook in bikini.

Wat is jouw favoriet?

Lees ook:
Dolce Gabbana The One
Catrice Crushed Crystals Stardust
Ik voelde me gekwetst en verdrietig

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

4 reacties op “Dé nieuwe bikinitrends voor de zomer van 2020

  1. De eerste vind ik wel heel mooi maar ik zou hem allicht toch niet kopen. Heb graag een beetje meer stof bij het broekje 😉
    En al die touwtjesdingen… ik zou zo ongerust zijn dat het zou loskomen… niet voor mij dus 😉
    En eigenlijk, toegegeven, draag ik helemaal niet graag badkledij. Ik heb het wel als we eens op vakantie gaan waar we kunnen zwemmen maar ben best blij als ik weer mijn gewone kleding aan heb.

  2. Ik draag echt nooit een bikini, daar heb ik niet echt de maten voor haha;-) Ik draag liever een badpak, maar ook dat niet zo vaak want ik ben niet echt een zwemmer en eigenlijk ook geen zonaanbidster. Over het strand wandelen vind ik dan wel weer heel erg leuk en dat doen we dan ook regelmatig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.