Peter Thomas Roth bij Douglas verkrijgbaar

peter thomas roth douglas

Een passie voor huidverzorging is een belangrijk onderdeel van het erfgoed van Peter Thomas Roth – generaties lang beheerde zijn familie Hongaarse kuuroorden, die traditionele schoonheidsbehandelingen combineerden met de helende eigenschappen van de beruchte Oost-Europese thermale bronnen.

Tegenwoordig combineert Peter zijn schoonheidsfilosofieën samen met huidverzorgingstechnologieën en ingrediënten uit de 21e eeuw om een van ’s werelds meest toonaangevende merk te zijn op het gebied van ‘clinical skin care’.

Sinds de lancering van het merk in 1993 is Peter actief betrokken geweest bij zowel het onderzoek als de ontwikkeling én het creatieve proces van de gehele PTR-collectie. Door dicht bij zijn merk te blijven op het gebied van innovatie en zijn activiteiten daarin, hebben de krachtige formules van het merk verschillende prestigieuze prijzen gewonnen van toonaangevende magazines zoals Allure en Prevention.

ABOUT PETER THOMAS ROTH CLINICAL SKIN CARE

Momenteel bestaat het assortiment van Peter Thomas Roth uit meer dan 100 producten. De PTR-collectie is gemaakt om te worden aangepast aan unieke dermatologische en cosmetische behoeften van ieder persoon. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes en helpen je bij de behoefte die je huid nodig heeft, van anti-veroudering tot puistjes. Peter heeft voor iedereen iets te bieden.

‘ASTONISHING RESULTS’

Omdat elk product zijn belofte nakomt, is het geen wonder dat Peter Thomas Roth een cultstatus heeft ontwikkeld bij ‘beauty-insiders’, beroemdheden en hun consumenten.

Het Peter Thomas Roth team houdt zich tot op de dag van vandaag bezig met diepgaand onderzoek en ontwikkelingen die zorgen voor producten met baanbrekende formules en verbluffende resultaten.

Dit merk is vanaf nu verkrijgbaar bij Douglas.

Lees ook:
It Cosmetics Superhero mascara
Catrice Clean ID volume mascara
Pupa Glamourose lente collectie 2020

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook