DIY Soap dead sea body scrub

diy soap dead sea body scrub

Ik heb een tijdje geleden iets super leuks ontdekt op internet, namelijk de website DIY Soap . DIY Soap is een webwinkel die natuurlijke en biologische zeep en cosmetica verkoopt om vervolgens thuis te maken. Deze kwam ik per toeval tegen, maar het is zo leuk! Zelf heb ik de DIY Soap dead sea body scrub mogen ontvangen om te proberen. En deze dead sea body scrub ga ik nu laten zien.

Bij DIYSoap.nl koopt u natuurlijke cosmetica om gelijk te gebruiken of om zelf thuis te maken (Do It Yourself). DIYSoap.nl levert de ingrediënten en een recept, zodat de klant zijn / haar eigen shampoo, zeep, bodycream of bodyscrub thuis kan maken. Alle producten van DIYSoap.nl zijn makkelijk te maken. Daarnaast verkoopt DIYSoap.nl ook verschillende huid- en haarolies, zoals argan olie en teunisbloemolie en natuurlijke Konjac sponzen voor gezichtsreiniging. DIYSoap.nl gebruikt alleen duurzaam verpakkingsmateriaal voor de producten. Het concept van Do It Yourself cosmetica, waarbij het product thuis door de consument moet worden gemaakt, bestaat verder nog niet en is een uniek concept in Nederland.

Lees ook: Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie

DIY Soap dead sea body scrub

diy soap dead sea body scrub
diy soap dead sea body scrub

De DIY Soap dead sea body scrub wordt geleverd in een hele stevige glazen pot met een fijne sluiting. Echt zo’n sluiting die je ook bij de snoeppot hebt. Daarin zitten alle producten apart verpakt, zodat je het zelf nog in elkaar moet mengen. In dit geval dient het door elkaar geroerd te worden.

diy soap dead sea body scrub

Body Scrub – Dry Skin. Nothing like a relaxing day at the seaside. Geniet van de ontspannende en verzorgende werking van deze 100% natuurlijke Seaside Skin Dead Sea Body Scrub. Dode Zeezout is rijk aan mineralen en door de unieke samenstelling is het geschikt voor de droge, schilferige en/of probleemhuid. Amandelolie hydrateert de huid en de toevoeging van lavendel zorgt voor een ontspannende en kalmerende werking. De Seaside Skin Dead Sea Body Scrub is heel makkelijk te maken!

Bereidingstijd: 1 minuut. Benodigheden: lepel.
Inhoud: 225 gr.

diy soap dead sea body scrub
diy soap dead sea body scrub

In de grote glazen pot zit het zeezout met daarin het lavendel. Als je de pot open maakt zit er bovenop het zout een bakje met daarin een olie (het grote bakje) en daar bovenop ligt een buisje met daarin een natuurlijke etherische olie. Je gooit alles bij elkaar in de grote glazen pot en roer je met een lepel door elkaar. En klaar is je DIY Soap dead sea body scrub!

diy soap dead sea body scrub 6

Dit is hoe het eruit ziet als je alle ingrediënten bij elkaar in de glazen pot doet zonder het geroerd te hebben.

diy soap dead sea body scrub 7
diy soap dead sea body scrub 8

En dit is hoe de dead sea body scrub eruit ziet als je alle ingrediënten goed hebt geroerd met een lepel. Het is vrij makkelijk te roeren en ook worden de ingrediënten goed gemengd.

Het is dus echt ontzettend makkelijk te maken en het ruikt ook echt super lekker. Inderdaad ook echt ontspannend zoals er wordt aangegeven. Dit gaat heel goed werken voor mijn droge en gevoelige huid, dat weet ik zeker! Het concept vind ik ook echt serieus heel erg tof bedacht. Nu heb ik de DIY Soap dead sea body scrub, maar er zijn nog tal van andere producten die je kunt bestellen bij DIYsoap.nl.

– Body scrub
– Body cream
– Shampoo

De DIY Soap dead sea body scrub die ik heb ontvangen heeft 225 gram aan product en is 6 maanden na openen houdbaar. Je betaald hier €16,90 voor wat ik een redelijk bedrag vind. De ingrediënten zijn allemaal natuurlijk én het plastic bakje waar de olie in zit is biologisch afbreekbaar. Vanaf €25,00 is er gratis verzenden en als je op werkdagen voor 18:00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog naar je verzonden.

Lees ook:
Cashmere Haze body scrub van H&M
Cashmere Haze body lotion & Cashmere Haze body wash by H&M


Heb jij al van dit concept gehoord en is het iets voor jou om te proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *