Cien nagellak remover zonder aceton

cien nagellak remover zonder aceton

Eerder schreef ik al een artikel over de beauty producten van Lidl en nu kocht ik eigenlijk mijn eerste product hiervan. Ik doel nog steeds op de makeup remover, maar deze lijken ze niet bij ons filiaal te hebben, helaas. Nu kocht ik wel de Cien nagellak remover zonder aceton, iets waar ik ook erg benieuwd naar ben. Nagellak remover is sowieso iets wat ik heel erg vaak gebruik met al die nagellak swatches. Zeker zonder aceton vind ik fijn omdat het mijn nagels en nagelriemen niet uitdroogt, denk ik.

Lees ook: Lidl beauty producten

Cien nagellak remover zonder aceton

cien nagellak remover zonder aceton

De fles is op zich niet iets bijzonders. Hij heeft gewoon een normaal formaat zoals de meeste nagellak removers van bijvoorbeeld Essence. Wat direct wel mijn aandacht trok is de doseer dop die de fles heeft, wat het makkelijker maakt om dus te doseren. Normaal gesproken gebruik ik van die potjes waar je je nagels in ronddraait of een nagellak remover van Essence die je heel lastig kunt doseren. Dit was voor mij dus helemaal nieuw, maar ik begreep wel dat dit al vaker voorkomt.

cien nagellak remover zonder aceton
cien nagellak remover zonder aceton

En dit staat ook afgebeeld op de doorzichtige klik dop die erop zit. Daar staat een sticker op zoals je ziet op de foto. Goed gedaan, zo laten ze precies in een oogopslag het grote voordeel hiervan zien. Eigenlijk was ik een beetje huiverig maar het werkt echt perfect. Je drukt met een watje op de dop en er komt voldoende nagellak remover uit om je nagels mee schoon te maken. Dit gaat ook heel erg gemakkelijk trouwens!

cien nagellak remover zonder aceton

En precies wat er op de verpakking staat bij ‘hoe te gebruiken’, wilde ik ook absoluut even meegeven omdat ik hier dus zelf achter kwam. Ik pakte het flesje op en het lekte als een malle, waarop ik dacht dat hij lek zou zijn. Nu bleek dus (ja, ik had de achterkant nog niet gelezen šŸ˜‰ ) dat je hem rechtop moet verplaatsen. Als je hem dus schuin houdt, dan komt er nagellak remover uit het gedeelte wat je indrukt. Dit sluit dus niet volledig af. Heel erg belangrijk!

Conclusie

Na het gebruik van de Cien nagellak remover was ik verrast. Wat een fijne nagellak remover is dit! De bon heb ik helaas niet meegenomen maar hij is helemaal niet duur. De fles bevat 200ml aan product en de doseer dop vind ik zelf super fijn. Het droogt mijn nagels en nagelriemen helemaal niet uit en als hij een beetje opgedroogd is, dan komt er zelfs nog een vrij verzorgende geur naar boven. Ik ben zeker tevreden over deze nagellak remover van Cien, dat bij Lidl te verkrijgen is.

Lees ook:
Primark nagellak remover review
Cien lipstick Vintage Mauve, Vintage Rose & Red Roses

9 Reacties

 1. 20 juni 2016 / 18:38

  Klinkt als een fijne nagellak remover. Cien heeft echt goede producten!

 2. 19 juni 2016 / 18:48

  Handig wel met zo’n pompsysteem! & Cien heeft wel vaker fijne dingen voor een erg leuk prijsje ;). x

 3. 18 juni 2016 / 22:15

  Klinkt goed! Soms heeft Cien best fijne dingen!

 4. 18 juni 2016 / 18:46

  Klinkt goed, lijkt me een fijn product! Ik heb alleen geen LIDL in de buurt, maar binnenkort eens gaan kijken

 5. 18 juni 2016 / 16:30

  Zo jammer dat hier geen Lidl in de buurt is. Volgende keer vragen of mijn moeder hem voor mij mee kan nemen. Klinkt fijn namelijk!

 6. 18 juni 2016 / 14:11

  Dat pompsysteem lijkt me wel handig, maar idd wel goed om te weten dat je hem niet schuin mag houden

  • Mariska
   Auteur
   18 juni 2016 / 14:25

   Daar ging ik dus de mist mee in.. denk dat niet veel mensen eerst de gebruiksaanwijzing lezen, haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.