RUMAG quotes in boekjes SEX, EX & FRIENDS

rumag quotes bundels sex ex friends

Oh jongens, van die RUMAG quotes smul ik echt altijd. Op Facebook ben ik echt al een tijdje lid van de RUMAG. pagina en er zitten echt zulke leuke quotes tussen. Nog leuker was dat ik drie boekjes ontving met quotes over sex, exen en friends. Dat zijn eigenlijk ook altijd wel een beetje dé onderwerpen die je terug ziet in de teksten. Alle drie de boekjes heb ik ontvangen en ga ik nu laten zien!

RUMAG quotes in boekjes SEX, EX & FRIENDS

rumag quotes bundels sex ex friends

Uiteraard kan ik niet van iedere quote in de boekjes foto’s maken, maar ik kan wel een impressie geven van hoe het eruit ziet. Zoals je ziet zijn de boekjes best wel dik en op elke bladzijde staat aan beide zijden een quote in de stijl van RUMAG. zoals we die kennen. Ik heb wat foto’s gemaakt zodat je eer een beetje een idee bij krijgt. Geloof me; het is echt een leuk hebbedingetje zo’n boekje en als je ooit een avond met een groep vrienden zit bijvoorbeeld, pak hem er bij. Je zult dubbel liggen van het lachen met een paar lekkere drankjes erbij 😉

RUMAG EX quotes

rumag ex quotes

rumag ex quotes

rumag ex quotes

RUMAG FRIENDS quotes

rumag friends quotes

rumag friends quotes

rumag friends quotes

RUMAG SEX quotes

rumag sex quotes

rumag sex quotes

rumag sex quotes

rumag quotes bundels sex ex friends

En dit is natuurlijk nog maar een fractie van wat er in alle drie de boekjes staat. Heel veel quotes kwamen mij ook wel bekend voor, waarschijnlijk omdat ik er al ontzettend veel op Facebook begin tegen gekomen. Maakt het zeker niet minder leuk; ik ben er fan van!
Je kunt deze bundel van drie boekjes tegelijk kopen bij bol.com voor €17,50 of bij Bol.com per stuk voor €6,99.

Lees ook:
AliExpress iPhone oplader in rose goud (staand!) eerste indruk
New in: Stoere Sendra boots van Omoda uit de nieuwe collectie
Primark Amsterdam shoplog juni 2019

Wat vinden jullie van de RUMAG quotes?
*Dit/deze product(en) heb ik ontvangen van een bedrijf/merk.

11 Reacties

 1. Claudia Diependaal
  5 november 2016 / 02:12

  Oh geweldig zeg denk dat de Sint mij die maar moet kopen ?

 2. Baukje
  19 juni 2016 / 20:16

  Ze zijn erg leuk, maar ik heb dat geld er niet voor over eerlijk gezegd. Alle quotes zijn te lezen op facebook en ik denk niet dat ik het vaker dan 1x zou doorbladeren. Dan like ik het liever op facebook!
  Lees het laatste blogbericht van Baukje – Mumford & Sons in de Ziggodome 23-5-2016My Profile

  • Mariska
   Auteur
   18 juni 2016 / 12:34

   Dan moet je ze inderdaad wel aanschaffen ja! 😉 Ze zijn echt super leuk!

 3. 17 juni 2016 / 20:28

  Wat een leuke boekjes! Ik kan er ook erg om lachen altijd.

 4. 17 juni 2016 / 10:01

  Ik zie ze op Facebook ook vaak voorbij komen. Echt super!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.