Essie Miss Fancy Pants

essie miss fancy pants

Taupe is toch wel een van de meest draagbare kleuren vind ik. Het is een zachte aarde kleur die eigenlijk overal wel heel mooi bij staat. In mijn te reviewen bakje van de nagellak kwam ik Essie Miss Fancy Pants tegen en dat is een lak die precies in het rijtje van taupe lakken past. Het was weer tijd om mijn nagels een nieuwe kleur te geven en deze kwam als eerste naar boven. Ik kocht hem trouwens eens bij Big Bazar!

Lees ook: Essie Decadent Dish

Essie Miss Fancy Pants

essie miss fancy pants

Essie Miss Fancy Pants is dus een mooie neutrale kleur en ik moet eerlijk bekennen dat ik vergeten was dat ik hem had. Hoe dat kan? Ik heb geen idee, hij is juist zo mooi en past helemaal op mijn favorieten lijstje. Wat ik fijn vind aan de lakjes van Essie is dat de kwastjes heel fijn zijn. De kwastjes zijn mooi afgewerkt en zijn plat. Platte kwastjes vind ik veel fijner dan ronde kwastjes. Ook deze lak bracht heel fijn op mijn nagels.

Wel is het met dit soort kleuren en ook met deze, dat ze niet goed dekken in maar 1 laagje. Er zijn echt wel 2 laagjes voor nodig. Op de foto heb ik dan ook op iedere nagel 2 laagjes van deze lak. Je ziet dat hij dan prima dekt en mooi egaal is. De lak draagt met het eerste laagje ook wel vrij vlot. Zo kun je sneller het tweede laagje erop doen. Heel fijn!

essie miss fancy pants
essie miss fancy pants
essie miss fancy pants
essie miss fancy pants 5

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

essie miss fancy pants 6

Essie Miss Fancy Pants is afkomstig uit de Essie herfst collectie van 2012, de Stylenomics collectie. Deze collectie bestond uit:

Essie Don’t Sweater It
Essie Recessionista
Essie Skirting the issue
Essie Head mistress
Essie Stylenomics
Essie Miss Fancy Pants

Lees ook:
Essie After Sex, nagellak voor kerst?
Loreal Gold Obsession nagellak Rouge gold & Rose gold
Essence You & me?

Ik weet niet of deze lak nog ergens te verkrijgen is, misschien weer eens met een aanbieding bij bijvoorbeeld Big Bazar. Heb nog wel op internet gezocht maar ook daar kan ik hem niet vinden waar hij nu nog verkrijgbaar is. Zelf ga ik hem in ieder geval veel vaker dragen, ben er blij mee! Wel beschikbaar via bol.com.

Houden jullie van dit soort kleuren nagellak?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *