MUA Eye Define Nourish & Care Volume Mascara

by Mariska

Zelf vind ik het heel erg leuk om mascara’s te kunnen testen. Hoewel ik niet heel erg vaak veel make-up gebruik, ben ik met mascara toch wel altijd heel kieskeurig. Super kieskeurig. In tegenstelling tot veel andere vrouwen vind ik ietwat dikker aangezette wimpers juist wel mooi. Wimpers die niet zo opvallen vind ik persoonlijk niet echt bij me passen ook. Smaken verschillen laten we maar zeggen. Ik ben dus altijd op zoek naar een mascara die mijn wimpers krult, goed op te bouwen is en mooi blijft zitten. Vandaag laat ik de MUA Eye Define Nourish & Care Volume Mascara zien.

Lees ook: Essence super curl volume mascara eye opening

Bereik ultieme, volumized wimpers met deze innovatieve mascara. Deze mascara is geformuleerd met avocadoolie welke de wimpers voedt en de wimpergroei stimuleert voor een verbluffend resultaat.

MUA Eye Define Nourish & Care Volume Mascara

MUA Eye Define Nourish & Care Volume Mascara

De huls ziet er wel leuk uit moet ik zeggen. Hij is zwart en er staat heel speels op wat de naam is van de mascara en wat hij zou moeten doen. De dop is metallic groen. Persoonlijk vind ik dat weer niet echt bijzonder, maar het geheel ziet er wel leuk uit. Op de metallic groene dop zie je ook staan dat de mascara avocado olie bevat, wat een heel verzorgend product is. Dit stimuleert de wimpergroei en voedt de wimpers.

MUA Eye Define Nourish & Care Volume Mascara 2

Het borsteltje dat erin zit is precies een borsteltje dat ik graag gebruik en wat voor mij ook het beste werkt. Mijn wimpers worden goed voorzien van een flinke smak mascara en je kunt het ook gewoon goed borstelen. Deze borsteltjes vind ik ook fijner dan de soort van kammetjes, maar dat is persoonlijk denk ik. Als ik het borsteltje eruit trek zie ik wel direct dat er niet gek veel product op het borsteltje zit. Vaak kan ik daaruit op maken dat het niet een mascara is waar veel product vanaf komt. In die zin hoe ik het graag zou willen zien.

mascara een en twee laagjes

Om te laten zien hoe de mascara eruit ziet met een en meerdere laagjes heb ik daar natuurlijk een foto van gemaakt. Links zie je de mascara met een laagje en rechts zie je de mascara met twee laagjes. Op zich vind ik het niet een hele verkeerde mascara, maar ik mis wel meer volume in de mascara. Dat kun je niet echt terugvinden terwijl dat wel wordt beloofd. Dit staat ook op de huls.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Al met al vind ik het op zich wel een goede mascara! Het is persoonlijk gezien niet echt een favoriet omdat ik van meer volume houdt en vollere wimpers, maar hij is oké. Het borsteltje brengt fijn aan en ook het product is niet te nat of te droog (heb beide al eens meegemaakt…). Pluspunt is ook dat je wimpers niet hard worden. Niet met 1 laagje maar ook niet met meerdere. Hij is niet waterproof.

De MUA Eye Define Nourish & Care Volume Mascara mascara is verkrijgbaar bij een Kruidvat met een MUA schap en kost €5,49.

Lees ook:
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof
Essence Instant Volume Boost mascara waterproof

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?