Catrice GREYzy in love & Catrice Red night mystery

by Mariska

Dit keer laat ik mooie kleurtjes voor de herfst zien, namelijk Catrice GREYzy in love en Catrice Red night mystery. Dit zijn 2 lakjes die ik heb ontvangen bij het Catrice & Essence geweest waar ik een paar maanden geleden voor was uitgenodigd. Dat was in de zomer en deze 2 kleuren zijn nu niet echt voor de zomer vind ik. Daarom prima timing om ze beide nu te laten zien. Catrice GREYzy in love is een grijze kleur en Catrice Red night mystery zegt het eigenlijk al.. dat is een mooie donkerrode kleur. En wel héle donkerrode kleur dan, maar dat zie je als je verder kijkt. De lichtval is wel anders bij beide lakjes, daarom lijken mijn handen zo raar van kleur soms. De kleuren van de nagellak komen wel overeen :)

Lees ook: Catrice A wink of pink & Catrice Oh, Pinky day!

Catrice Red night mystery

catrice red night mystery

Catrice Red night mystery is dus echt een hele donkerrode kleur. Zelf hou ik ervan en vind ik dat altijd chique staan, alleen deze is zo donker dat je amper ziet dat hij rood is. Op de foto draag ik 2 laagjes en dat heb je ook wel nodig. Daardoor wordt de kleur natuurlijk ook veel donkerder. Daar kan je dus niet omheen. Op sommige plekjes waar je net niet een 2e laagje hebt aangebracht zie je wel de rode kleur. Prachtige kleur, maar had wel even iets lichter gemogen van mij.

Catrice GREYzy in love

catrice greyzy in love

Catrice GREYzy in love is een grauwe grijze kleur die bij het regenachtige weer past. Je ziet dat mijn hand ook direct anders van kleur is dan op de foto met het rode lakje. Het is op precies dezelfde plaats gemaakt, bij het raam en met dezelfde lichtval. Misschien dat het met de kleur te maken heeft dat mijn hand ook wel grauw lijkt? Aanpassen in Photoshop is niet echt een optie, dan veranderd de kleur van de lak en mijn hand echt en dat is niet mooi. De kleur komt wel overeen met hoe hij is. Leuk kleurtje! Dekt ook wel echt in 2 laagjes. 1 laagje is niet aan te raden omdat hij dan helemaal niet mooi en egaal dekt.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Beide lakjes vind ik heel leuk en zal ik wel gaan dragen. Ze dekken gewoon in 2 laagjes wat eigenlijk ook wel normaal is, vind ik. Kwastje is fijn en ook op de structuur heb ik niets aan te merken. Het zijn echt mooie kleurtjes voor de herfst en voor de winter!

Je koopt Catrice bij Kruidvat of Trekpleister. De flesjes bevatten 10ml aan lak en kosten €2,99 per stuk.

Lees ook:
Catrice Spectra Light nail polish
Essence Pretty cool life & royal blue

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?