Essence Cubanita nail polish limited edition

by Mariska

De limited edition Essence Cubanita ligt in de winkel (althans, in de Trekpleister bij mij op het dorp) en het leek me leuk weer eens wat nagellak te kopen om op mijn blog te laten zien. De flesjes vind ik er immers wel heel erg leuk uitzien en ook zomers zo met die palmboompjes erop. Of zijn het veren? In ieder geval oogt het lekker zomers. Ik nam alle 4 de kleuren van Essence Cubanita mee en laat ze aan je zien. 2 mooie roze tinten, een paarse tint en een verrassende blauw / groene tint.

Lees ook: Lidl Cien Tropical Summer Shower foam & Spray-on bodylotion

essence cubanita nail polish

Essence Cubanita – Kisses from Havana

essence cubanita kisses from havana

Kisses from Havana is de eerste kleur uit deze Essence Cubanita limited edition. Hoewel ik niet had gedacht dat ik nog gek op roze nagellak zou zijn, is dat dus wel zo. Dit is mijn favoriete roze kleurtje uit deze limited edition. Ik geloof dat de kleur ook goed overkomt zo op beeld, hoewel hij misschien iets donkerder overkomt. In het echt is hij misschien wat lichter. Dekt zelfs in één laagje, maar ik heb er 2 op gedaan voor de foto.

Essence Cubanita – Hola Guapa

essence cubanita hola guapa

Ik vind het zo moeilijk om kleuren echt over te laten komen op een foto! Dat is met deze kleur ook zo. Hoewel het een paarse kleur is, is hij in het echt toch net iets meer fuchsia van kleur, iets meer roze dus. Maakt hem zeker niet minder mooi! Ook deze dekt eigenlijk wel heel goed en zou je dekkend kunnen krijgen met één laagje. Op de foto draag ik 2 laagjes.

Essence Cubanita – Do you hear la música?

essence cubanita do you hear la musica

Normaal gesproken heb ik met lichtere kleuren nagellak altijd een beetje moeite. Op een of andere manier is de structuur heel irritant waardoor het er niet uitziet op mijn nagels. Gelukkig lijkt dat bij deze heel erg mee te vallen en dat maakt het lakje gelijk wel een stukje leuker moet ik eerlijk zeggen. Ook deze lakt fijn (wel iets minder dan de anderen), maar hier heb je duidelijk 2 laagjes bij nodig. Hij droogt vrij snel, dus wees ook snel met je tweede laagje. Als je te lang wacht komt het er heel lelijk uit te zien en wordt het stroperig en zie je strepen.

Essence Cubanita – Bienvenida a palm beach

essence cubanita bienvenida a palm beach

Dit is wel echt de blikvanger van deze limited edition als je het mij vraagt. Ook weer zo’n kleur die op beeld lastig is over te brengen. Hier lijkt hij een beetje lichtblauw, maar in het echt is hij toch iets donkerder. Ik zou haast zeggen dat je in het echt ook een klein beetje groen erin ziet zitten waardoor het meer een groen / blauwe kleur wordt. Normaal vind ik dit soort kleurtjes niet zo leuk, maar deze wel! Ook deze heeft mij verrast en kun je eigenlijk met een enkel laagje dragen. Op de foto heb ik wederom 2 laagjes gebruikt.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

De kleurtjes vind ik niet echt vernieuwend te noemen, zeker de roze tinten niet. Toch vind ik de laatste kleur wel weer heel erg leuk. En ik moet eerlijk zeggen, ik heb ze ook wel een beetje gekocht omdat de flesjes er zo leuk en zomers uitzien. Ik vind het leuk om limited edition flesjes te gebruiken op foto’s of gewoon op mijn bureau neer te zetten voor de show.

Je kunt de Essence Cubanita limited edition kopen bij Trekpleister en Kruidvat, zolang de voorraad strekt. Voor de lakjes betaalde ik €1,99 per stuk.

Lees ook:
Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie
Primark nagellak Chianti & Ballerina
Essence Next Stop Summer nail polish

Zou jij een van deze lakjes kopen? Welke vind je het mooiste?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?