BVLGARI introduceert Tubereuse Mystique

by Mariska

Na een hommage aan de iris, roos, jasmijn en magnolia, onthult BVLGARI een nieuw parfum: de Bvlgari Tubereuse Mystique in de Splendida-collectie. Tuberoos staat bekend als de ‘koningin van de nacht’, een symbool van pure verleiding. Het parfum is weelderig en betoverend dankzij de legendarische bloem met hypnotiserende uitstraling.

lees meer in beauty

De tuberoos is een veeleisende bloem en vereist nauwgezette zorg. Vanwege zijn temperamentvolle, delicate aard staat het bekend als de “Diva of the Field”. Dit maakt dat de Tubereuse Mystique een perfecte aanvulling is op de SPLENDIDA-collectie. Ieder parfum binnen deze collectie staat symbool voor de magische verbinding tussen de bloem en de vrouw.

Opbouw van het parfum Bvlgari Tubereuse Mystique

De bloemige, natuurlijke en rauwe tonen van tuberoos zijn de belangrijkste elementen van de compositie van meester parfumeur Sophie Labbé. Labbé probeerde de complexiteit van deze boeiende bloem tot uitdrukking te brengen door de verborgen en uitbundige facetten van de tuberoos te onthullen. De warme oranje tinten refereren aan mirre hars en onthullen een onderscheidende en krachtige geur. Tot slot biedt Tubereuse Mystique poederachtige noten met unieke en intense floraliteit.

Verkrijgbaar bij ICIParisXL , Douglas en Parfumerie.

Tubereuse Mystique is vanaf eind september verkrijgbaar in de volgende maten:
30ml 50ml 100ml
€68 €95 €135

Lees ook:
Burberry Brit woman eau de parfum
Appel-Pecan Muffins
Yves Saint Laurent Libre eau de parfum

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?