Casa kerstcollectie

by Mariska

Elke dag ontvang ik redelijk wat persberichten maar heel veel verwijder ik gelijk omdat het niet bij mij en mijn blog past. Nu kerst er weer aan komt en die persberichten ook binnendruppelen leek het me leuk om daar de leukste van te delen. Dit keer de Casa kerstcollectie. Ik hoop dat jullie hem net zo leuk vinden als ik :) Bij Casa kan je (nog) niet online bestellen, maar je kunt wel alles bij elkaar klikken wat je wilt hebben en het dan ophalen in de winkel. Kijk mee!

Casa kerstcollectie

De zomer loopt stilaan op zijn eind en dat betekent dat we de jingle bells al horen bij CASA. Binnen enkele maanden wordt de kerstversiering weer bovengehaald en maken we het allemaal extra gezellig in huis. CASA helpt je graag om jouw interieur helemaal klaar te maken voor Kerst. Koel en trendy of eerder warm en pittig? Het kan allemaal. Laat je inspireren voor een supergezellig kersthuis.

Warm & pittig

Je hunkert naar winterse gezelligheid, maar durft ook buiten de traditionele lijntjes kleuren? Dan is Spice je op het lijf geschreven. Een warme gloed komt je tegemoet wanneer je binnenstapt. De kleuren zijn warm en barsten van het karakter. De echte durvers mixen hun kerstdecoratie zelfs met trendy dierenprints. Dat wordt een funky kerst!

casa kerstcollectie warm en pittig

Klassiek gezellig

Rood en groen, dé kerstkleuren bij uitstek, mogen niet ontbreken wanneer je voor eerder traditionele kerstdecoratie kiest. Kerstbomen in alle vormen, maten en materialen, zorgen voor een rijkelijk en ultragezellig effect. En vergeet niet extra veel lichtjes toe te voegen!

casa kerstcollectie klassiek gezellig

Koel en trendy

Doen lichte, koele kleuren, donkerblauw en strakke vormen je niet echt aan Kerst denken? Wel, think again! We lenen het kleurenpalet van een winters sneeuwlandschap en vullen het aan met strakke, moderne designs en een stevige toets goud om het extra feestelijk te maken.

casa kerstcollectie koel en trendy

De perfecte kerstboom

Geen kerst zonder kerstboom, toch? Het is natuurlijk maar hoe je het bekijkt. Want niet iedereen heeft de ruimte (of zin) om een traditionele kerstboom in huis te halen. Gelukkig zijn er heel wat alternatieven voorhanden. Of je nu voor een traditioneel, een originele variant of een praktische oplossing kiest, bij CASA vind je voor ieder wat wils.

casa kerstcollectie de perfecte kerstboom

Lees ook:
OPVBeauty Spotlight eyeshadow palette review + swatches
Verzorgde handen voor een complete look
Catrice Glitterholic limited edition lipstick, highlighter & eyeshadow

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?