Michael Kors Sparkling Blush

michael kors sparkling blush

Zelf heb ik nog nooit zelf een geur van Michael Kors gekocht, maar toen ik dit persbericht binnen kreeg werd ik toch wel benieuwd. De geur heb ik nog steeds niet zelf, maar kijk nou alleen al naar de vormgeving? Toch prachtig? Sparkling Blush is dan ook heel makkelijk verkrijgbaar bij Douglas! In dit artikel ga ik je meer informatie geven over deze geur van Michael Kors.

Sparkling Blush is een onweerstaanbare geur perfect voor de vrouw die weet hoe zij zichzelf in de schijnwerpers zet. Het hart van de parfum stimuleert de zintuigen met delicate rozenblaadjes en frisse lelie, gewikkeld in een afwerking van zwoel sandelhout.

Sparkling Blush van Michael Kors

“Sparkling Blush represents the rare beauty of a woman who is multi-dimensional, spirited and brilliant—that inner confidence that just radiates outward.” — Michael Kors

Stralend. Helder. Sensueel. Michael Kors introduceert Sparkling Blush, de nieuwe oosterse bloemige en houtachtige geur die de moderne uitdrukking is van een vrouw die weet hoe ze in de schijnwerpers moet staan. Een geur met zoveel facetten als de geest van een vrouw, die schittering en schoonheid weerspiegelt. “Sparkling Blush vertegenwoordigt de zeldzame schoonheid van een vrouw die multidimensionaal, pittig en briljant is – het innerlijke zelfvertrouwen dat naar buiten straalt.” -Michael Kors.

Topnoten: bergamot, lychee, peer, roze peper, cassis
Hartnoten: jasmijn, lelie, roze frangipani, magnolia, rozenblaadjes
Basisnoten: sandelhout, amber, vanilleboon, vetiver

Als ik weer bij de Douglas in de buurt ben duik ik gelijk naar binnen om deze te gaan ruiken. Naast dat ik de fles heel mooi vind, ben ik reuze benieuwd naar de geur. Zelf houd ik wel van geuren waar sandelhout en amber in zitten dus de kans is groot dat deze voldoet aan mijn eisen. Ik ben wel weer eens toe aan een nieuwe geur in plaats van mijn standaard geur Thierry Mugler Aliën.

Prijs en verkrijgbaarheid

Sparkling Blush is verkrijgbaar bij Michael Kors verkooppunten o.a. bij Douglas online en bij bol.com kun je andere Michael Kors geuren vinden.
Sparkling Blush 30 ML €56,-
Sparkling Blush 50 ML €82,-
Sparkling Blush 100 ML €106,-

Lees ook:
Yves Rocher douchegel Mandarin Cedarwood & Pear & Cacao
Yves Rocher Vanille Noire eau de parfum
YSL Manifesto eau de parfum
Burberry Brit Rhythm

8 Reacties

 1. 19 september 2018 / 19:03

  Wauw! Ziet er heel mooi uit! Ik heb nog nooit iets van Michael Kors gehad, deze geur wil ik zeker een keertje gaan ruiken!

 2. chucky1012
  19 september 2018 / 12:11

  Prachtige flacon!
  Deze gaat op mijn wishlist.

 3. 18 september 2018 / 20:51

  De fles is inderdaad super mooi en zal vast ook heel fotogeniek zijn ?. Ik val vaak voor geuren waar roze peper aan toegevoegd is, geen idee waarom. Het geeft net wat meer pit. Dus ik ga deze zeker ruiken zodra ik weer bij de Douglas ben!
  Lees het laatste blogbericht van Deb – Weleda Evening Primrose verstevigende bodylotionMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   18 september 2018 / 21:37

   Roze peper heb ik nog nooit iets van geroken volgens mij, ben wel benieuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.