Smashbox cover shot eye palettes

smashbox cover shot eye palettes

Zelf ben ik niet nog niet bekend met het merk Smashbox, maar ik heb er wel veel over gelezen en mooie plaatjes gezien bij anders bloggers. Nu ontving ik een persbericht over de Smashbox cover shot eye palettes en wilde dit graag delen. De vormgeving van de palettes vind ik er heel erg mooi uitzien en ook de kleuren in de palettes zien er mooi uit al heeft mijn voorkeur wel de meer neutrale kleuren als ik oogschaduw gebruik. Misschien maar eens wat proberen :) Kijk mee naar deze Smashbox cover shot eye palettes en ik ben erg benieuwd of er wat voor jou bij zit!

Lees ook: L.O.V. the matte x metallic eyeshadow palette

Smashbox cover shot eye palettes

“Our pigment-packed, curated shadow palettes have always been a makeup artist must-have for creating intense eyes. Now, you can build even more bold looks with new curated palettes in no-fuss neutrals, powdery pastels and major metals.” -Lori Taylor-Davis, Smashbox Global Pro Lead Artist

WAT IS HET: Een verzameling pixelachtige paletgroottes voor oogschaduw die een vakkundig samengestelde mix van bevatten zes kleuren oogschaduw en twee basiskleuren. De zijdezachte, één veeg formule van de schaduwen heeft intens pigment, super goede blendbaarheid en een mix van romige texturen en ultra-felle afwerkingen om eindeloze ooglooks te inspireren. Het gezicht van onze Cover Shots-campagne is model en influencer Jasmine Sanders, ook bekend als @Golden_Barbie!

WAAROM HET UNIEK IS: geïnspireerd op make-up trends die we hebben gezien en opgenomen in onze studio’s, is deze collectie is een mix van kleuren, formules en afwerkingen gemaakt om te hypnotiseren en u te helpen de nieuwste trends vast te leggen.

DE PALETTEN:
Minimalistisch: creëer talloze looks met minimale inspanning! Deze neutrale mix van ultra-blendbare mattes en Shimmers creëert mooie naturel make-up looks, contouren en combineert moeiteloos een smokey eye.
Prisma: deze romige oogschaduws creëren een spectrum van one-swipe, holografische looks. Het palet heeft twee duo-chroom kleuren om elke kleur een sprankelende sparkly-afwerking te geven.
Petal Metal: deze draagbare regenboog van bloemblad-zacht rose goud glijdt in één beweging door! Elke kleur is prachtig om moeiteloos, matte daglooks en zwoele metallic avondlooks te creëren.

De Smashbox cover shot eye palettes zijn verkrijgbaar bij Douglas voor €30,50 per stuk.

Lees ook:
OPI Magazine Cover Mouse (liquid sand)
Essence Winter Dreamin’ oogschaduw palette + blush & highlighter
MUA Fire Vixen palette met 15 kleuren

Geverifieerd door MonsterInsights