Playboy Play It Wild eau de toilette

playboy play it wild eau de toilette

Jullie hebben de Playboy Play it wild giftbox al voorbij zien komen en daar zit onder andere de Playboy Play it Wild eau de toilette in. I love Playboy en ik was dan ook zeer benieuwd naar deze geur. Al ben ik persoonlijk niet zo weg van eau de toilette, omdat dit naar mijn idee toch niet zo lang blijft hangen. Uiteraard spoot ik hem op om de geur snel te ruiken en mijn eerste indruk is dat hij perfect voor de lente en zomer is, frisse geur.

Lees ook: YSL Manifesto eau de parfum

playboy play it wild eau de toilette

playboy play it wild eau de toilette

De verpakking en het flesje zelf hebben de ontzettend foute panterprint. Zelf vind ik het super leuk in combinatie met roze. Hoewel het wel een tikkeltje ordinair is misschien, haha. Natuurlijk vind ik de bunny oortjes op het flesje super leuk en daarbij het roze strikje. Helemaal mijn ding die ik mooi op mijn kast kan neerzetten ter decoratie.

playboy play it wild eau de toilette
playboy play it wild eau de toilette

Topnoten mandarijn, peer en neroli.
Hartnoten oranjebloesem, coca-cola en rabarber.
Basisnoten amber, vanille en viooltje.

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik totaal geen held ben in het herkennen van bepaalde geurnoten in een geur. Deze topnoten, hartnoten en basisnoten heb ik dus ook op internet opgezocht. Persoonlijk vind ik de geur heel fris ruiken en dus echt een geur om te dragen met warm weer waarbij de hele dag de zon schijnt. Heerlijke fris! Het zou niet mijn keuze zijn om deze te dragen tijdens het uitgaan of in de herfst of winter, daar is hij (voor mij) te licht voor. Enige puntje is dat ik nog nooit iets gelezen over een ‘coca-cola hartnoot’. Haha, grappig om te lezen! Amber zit wel heel vaak in geuren die ik enorm lekker vind.

playboy play it wild eau de toilette

Conclusie

De geur is best lekker, maar ik zal hem alleen pakken als het écht mooi weer is. Omdat Playboy play it wild eau de toilette dus een eau de toilette is, blijft hij minder lang hangen en zul je hem gedurende de dag wel een paar keer bij moeten spuiten. Dit heb ik moeten doen. Playboy Play it Wild eau de toilette is onder andere verkrijgbaar bij drogisterij.net en voor 50ml betaal je €15,75. Prima prijs als je het mij vraagt, voor zo’n lekkere geur! Hij is ook heel erg goed geprijsd en maakt hem zelfs best een budget product.

Lees ook:
Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie
The new noir eau de toilette by H&M

Geverifieerd door MonsterInsights