De mooiste complimenten die ik kreeg over mezelf en mijn blog

complimenten blog

Bloggen doe ik alweer ver voor 2013, dus voor doormariska.nl ontstond. Ik ben er nog steeds trots op dat ik in februari 2015 mijn blog als bedrijf heb kunnen maken. Het is gewoon iets om trots op te zijn en dat je op die manier een stuk van je inkomen binnen kunt halen. En dat ben ik! Dat het mogelijk is vind ik al een compliment op zich omdat het bevestigd dat je goed bezig bent. Het leek me daarom leuk om meer complimenten op een rij te zetten die ik door de jaren heen kreeg en me ook vooral zijn bijgebleven.

Compliment – Je blog is een veel hoger cijfer waard

Laatst vulde ik de Another blogging tag in en een van de vragen is om je blog een cijfer te geven. Ik vind dat enorm lastig en gaf 7,5. Met het oog op schrijfstijl, fotografie en de uitstraling van mijn blog. Ben van mening dat er zeker nog ruimte is voor verbetering en dat geef ik mezelf met dit cijfer. Echter kreeg ik zulke lieve reacties dat zij een hoger cijfer zouden geven. Zo lief vind ik dat!

Compliment – Je foto’s zijn zo mooi, wil je samenwerken?

Heb je het artikel gelezen over het last minute Valentijnscadeau? Ik werd even voor Valentijnsdag via de email benaderd door Greetz of ik met hen wilde samenwerken. Ze vonden de foto’s van mijn blog mooi en ze wilde dat ik hun producten ook zo zou presenteren in een blogpost. Ik vind dat dus een leuk compliment omdat Greetz ook een hele bekende naam is :)

Compliment – Je bent altijd eerlijk en transparant

Dat ben ik ook altijd en vat ik ook op als een compliment. Waarom? Ik volg al heel lang heel veel blogs en lees veel blogartikelen. Als je dat al zo lang doet dat weet je op een gegeven moment wel wat echt en nep is. Je gaat bijvoorbeeld gesponsorde links herkennen, of een review expres positief is gemaakt door een financiële vergoeding en ga zo maar door. Ik ben altijd eerlijk en ik vind het heel erg fijn dat er aan mij dan ook niet getwijfeld wordt. Dat wil ik ook absoluut niet en ik wil ook echt dat iedereen weet dat ik altijd schrijf wat ik er echt van vind. Ooit, in het begin, heb ik eens een product ontvangen en dat was helemaal niks. Het was niet goed te gebruiken en bij normaal gebruik stuk gegaan. Het bedrijf heb ik gemaild en uiteindelijk er toen (helaas) voor gekozen om geen review te plaatsen. Je kunt niet alleen maar positief zijn. Een review bijvoorbeeld lezen mensen om voor zichzelf tot een oordeel te komen. Daarom vind ik het fijn dat mensen mij wel eerlijk en transparant vinden want dat ben ik ook zeker! (6 tips om een product review te schrijven)

Dit zijn de mooiste complimenten die ik heb gekregen en ook heb onthouden. Dit is ook waar ik het voor doe. Natuurlijk doe ik het voor mezelf om mijn creativiteit kwijt te kunnen, maar zeker ook om andere mensen te inspireren en informatie te geven. Als iemand aan mij vraagt welke filter voor Instagram ik gebruik omdat mijn foto’s zo mooi uitkomen, dan zeg ik dat gewoon. Dan ga ik het niet voor mezelf houden, dat vind ik ergens best wel kinderachtig, maar het gebeurd zo vaak. Vind ik erg jammer. Waarom zou je elkaar niet gewoon helpen? Dat is ook de reden dat Astrid en ik Blogwise hebben opgericht :)

Geverifieerd door MonsterInsights