Playboy Play it wild giftbox

playboy play it wild giftbox

Playboy Plat it wild giftbox! Met oud en nieuw was ik in Frankrijk en daar hebben ze ook van die grote supermarkten waar ze dan van alles verkopen. Buiten je normale boodschappen kun je daar speelgoed, kantoorartikelen, make-up en kleding kopen bijvoorbeeld. Ik wilde daar graag naartoe om te kijken of er ook nog andere make-up producten te verkrijgen zouden zijn dan dat we hier in Nederland hebben. Helaas viel het wel tegen maar ik liep wel een mooie Playboy giftbox tegen het lijf. Zoals jullie weten vind ik de Playboy Bunny echt heel leuk, dus ik nam hem mee. Er zit Playboy Play it Wild eau de toilette in, douchegel en een koptelefoon. Zo leuk!

Lees ook: Playboy #generation Press to Play

Playboy Play it wild geschenkset

playboy geschenkset

De verpakking op zich vind ik al heel erg leuk (en heel fout door de panterprint!), dat pattern in combinatie met roze. I like! De douchegel vind ik op zich niet heel boeiend moet ik eerlijk zeggen, maar de eau de toilette vind ik altijd leuk vanwege de vorm en de dop. Hetgeen dat mij over de streep trok is de koptelefoon die erbij zit! Dit vind ik dus echt een leuk item om te hebben. Ik heb hem dus aan mezelf cadeau gedaan daar, voelt het toch een beetje als vakantie.

playboy geschenkset
Playboy Play it wild giftbox eau de toilette
Playboy Play it wild giftbox shower gel
playboy play it wild giftbox 6
playboy play it wild giftbox 7

En dit is de inhoud van de Playboy Play it Wild set. Eigenlijk heb ik voor nu alleen nog de koptelefoon gebruikt en zit de eau de toilette en de douchegel nog netjes dicht in de verpakking. Stiekem heb ik natuurlijk wel even geroken omdat ik erg benieuwd was naar de geuren. De verpakking van de douchegel zegt dat deze naar karamel ruikt en dat is ook écht zo. Mierzoet maar wel echt heel erg lekker, alsof je een sundae ijsje bij de Mac Donalds zit te eten met karamelsaus. De Playboy Play it Wild eau de toilette daarentegen is weer heel erg fris en fruitig en is heerlijk voor in de zomer en de lente. Twee totaal verschillende geuren dus uit dezelfde lijn.

Waar deze set (of delen daarvan) in Nederland te verkrijgen is durf ik niet te zeggen, dit kan ik namelijk niet echt vinden. Wel vind je de Playboy Play it Wild deodorant voor €3,55 bij Kruidvat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *