Mooie slavenarmbanden Mostert Juweliers

slavenarmbanden

Slavenarmbanden, ik had er wel eens van gehoord, maar wist nooit precies wat ik me daar nu bij voor moest stellen. Wat is een slavenarmband precies dan? Een slavenarmband is een stijve armband welke door middel van een scharnier en sluiting open en dicht gaat. Hij bestaat uit twee helften welke allebei stijf zijn. Duidelijk! En dat soort armbanden vind ik mooi. Bij Mostert Juweliers kun je bijvoorbeeld slavenarmbanden kopen. Een slavenarmband van zilver vind ik persoonlijk het mooiste, omdat ik alleen zilveren sieraden draag. Als dit niet je smaak is kun je natuurlijk ook kiezen voor een gouden slavenarmband. Er is keuze genoeg.

Slavenarmbanden van Mostert Juweliers

slavenarmbanden

Dit vind ik dus het mooie eraan eigenlijk. Omdat dit soort armbanden ook heel simpel kunnen zijn zonder allemaal tierlantijntjes, kun je hem makkelijk combineren met mooie andere sieraden. Hierboven zie je het met het horloge. Het horloge is qua uitstraling wat drukker en de slavenarmband is een mooie simpele toevoeging.

slavenarmbanden

Nu zijn er niet alleen maar slavenarmbanden die simpel zijn zonder steentjes. Die heb je ook! Gelukkig maar, anders zou het erg saai worden :) Op bovenstaande foto zie je de combinatie van een simpele armband met daarbij ook een armband die wat meer uitstraling heeft. Deze armband heeft dan mooie steentjes en dat laat het ook heel chique ogen. Ook zie je dat er een gouden armband naast zit. Nu zou ik daar zelf niet direct voor kiezen, maar ik vind het eigenlijk niet heel raar staan. Goud en zilver kun je dus prima combineren als je dat zo ziet.

slavenarmbanden

En dit is een hele simpele, maar mooie zilveren slavenarmband. Een die ik persoonlijk wel zou kunnen dragen (als ik meer sieraden zou dragen :) ). Ik heb ook een mooi zilveren horloge wat ik vaak draag met een aquakleurige wijzerplaat. Omdat het horloge wat speelser is kan zo’n plain armband er prima bij.

De prijzen van deze armbanden zijn heel erg verschillend. Zo zijn er slavenarmbanden van €19,95 (goedkoopste) en de duurste is op de website €1.136,00. Voor elk budget is er dus ook zo’n armband verkrijgbaar en dat maakt het ook wel toegankelijk om het te dragen.

Lees ook:
Bronzen Regal horloge – love brons
MAC Please Me
Mooie Ti Sento ring en Pandora oorbellen
Liu Jo horloge (zilver met aqua wijzerplaat) TLJ 885

Zou jij een slavenarmband dragen? Of heb je er al een?