Bloggende Leeuw Fleur van Labellafleur

labellafleur

Zelf ben ik 20 augustus jarig en dat maakt mij een Leeuw als sterrenbeeld. Hier heb ik me wel een klein beetje in verdiept, veel over gelezen en opgezocht en het leek mij leuk wat interviews met bloggende Leeuwen te plaatsen op mijn blog. In deze komende periode vind je een aantal interviews van mede bloggers die Leeuw zijn van sterrenbeeld. Het artikel is ook geplaatst op de dag dat ze jarig zijn :) Nu is labellafleur.nl aan de beurt!

Bloggende Leeuw Fleur

Hi, wat is je naam
Hoi, mijn naam is Fleur!

En je geboortedatum
Ik ben geboren op 20-08-1994 en volgens mij komen deze eerste twee getallen jou heel bekend voor;-).

Ze zeggen dat personen met het sterrenbeeld Leeuw graag in de spotlights staan, jij ook?
Hahah ik weet niet waar ze dat vandaan halen, maar ik ben juist iemand die liever niet in de spotlights staat.

Ook zeggen ze dat de Leeuw van veel luxe houdt. Hoe zit dat bij jou?
Hmmm, ja en nee. Ik vind luxe de laatste jaren wel steeds meer ‘aantrekkelijker’ worden maar het is niet per se dat ik ervan houd ofzo.
Een mooi voorbeeld is misschien wel; ik vind het heerlijk om gewoon lekker in een tentje/caravan op de camping te staan maar kan ook genieten van een mooie hotelkamer met een groot bad en een sauna. Meer een beetje van beide dus:).

Slechte eigenschappen zijn o.a. overal drama van kunnen maken, met geld smijten en arrogant gedrag vertonen. Past dit bij jou?
Als overal drama van kunnen maken te vergelijken is met snel bomen op de weg zien dan wel, maar over het algemeen valt dit (zoals ik mezelf zie dan hé) wel mee. Met geld smijten lukt alleen als ik echt iets in mijn hoofd heb. En dan moet ik het ook gewoon per direct kopen. Nu en geen moment later. Maar dat is lang niet wekelijks of maandelijks maar dat heeft zijn periodes. Maar over het algemeen ben ik eigenlijk best wel zuinig met mijn geld. Maar in de zin, als ik wat op het oog heb, dan klopt dat misschien toch wel een beetje. Stiekem dan. En wat betreft die laatste hoort arrogantie helemaal niet bij mij. Ik vind mezelf niet arrogant en heb een bloedhekel aan die eigenschap. Dus nee die eigenschap past totaal niet!

Leeuwen zijn gul, aardig en openhartig. Herken jij je hierin?
Ohjeetje, positieve dingen over jezelf zeggen.. Dat blijft toch wel een dingetje hoor. Nee, maar als ik naar deze drie karaktereigenschappen kijk (het zijn toch karaktereigenschappen?) dan een ik wel dat ik mezelf hierin kan en durf te herkennen. Ik ben niet de beroerdste als het gaat om een beetje gul zijn en af en toe de drankjes te betalen of ergens iemand mee kunnen helpen door iets op te offeren of iets dergelijks. Volgens mij durf ik best wel over mezelf te zeggen dat ik een aardig persoon ben. Ik ben niet heel snel boos en als het wel zo is dan is het goed fout, maar over het algemeen kom ik denk ik best als een aardig persoon over. (oké, is dit misschien toch niet een beetje arrogant om over jezelf te zeggen;p?). En qua openhartigheid denk ik dat dit vanzelf wel matcht met de andere twee. Ik kan, als ik eenmaal op mijn plek zit, best wel makkelijk openhartige gesprekken voeren. Misschien inderdaad dan niet zo snel tegen ‘wildvreemden’ maar als ik je goed ken (of goed begin te leren kennen) dan kunnen er best leuke gesprekken uit voort komen en dan denk ik ook wel dat alle drie de eigenschappen erin voor komen.

Geloof jij überhaupt in horoscopen? En waarom wel of niet?
Euhm, nou vroeger las ik ze regelmatig in de tijdschriften maar echt geloven deed (en doe) ik eigenlijk niet. Maar als ik ze dan toch ergens voorbij zie komen kijk ik vaak wel even snel wat er voor ons ‘leeuwen’ hebben verzonnen!

Je bent blogger, leuk! Wat is de URL van je blog?
Mijn blog vind je op www.labellafleur.nl

Wat is je favoriete quote?
Ik heb niet per se een favoriete, maar deze vind ik op dit moment wel mooi: Als je iets écht wilt dan lukt het!

Wat wil je verder nog kwijt aan iedereen?
Aan alle leeuwen; geniet of ga genieten van jouw (feestelijke) dag!

Bedankt Fleur voor het invullen van de vragen! En inderdaad, ik ben ook jarig vandaag dus we zijn op dezelfde dag jarig. Heel erg leuk! :)

Lees ook:
Guilty pleasures op tv
Voor het eerst in mijn leven vliegen naar … Ibiza
Bloggende Leeuw Jamey van Beautyunboxing
Fotoboek van je mooiste foto’s als blogger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *