Action shoplog september 2015 (kaarsenhouder, waxine lichtjes)

Afgelopen zaterdag ben ik naar de Action toegegaan omdat ik weer eens in mijn hoofd had gehaald mijn kamer gezellig te maken. Al een tijdje zat ik met mijn hele hebben en houwen (inclusief Helmer) in de woonkamer bij de eettafel. Dat vond ik wel handig omdat ik zo ook recht voor de tv zat. Maar ik wilde het weer in mijn slaapkamer, aan mijn bureau, met gezelligheid. En daarom wilde ik graag naar de Action en kocht ik daar het een en ander om het gezelliger te maken in mijn kamer. Onder andere een paar hele leuke kaarsenhoudertjes en een fotoplankje.

Action shoplog september 2015

Als allereerst kocht ik 2 van deze verpakking met Double Dots erin. Nu heb ik nikkelallergie en ben ik op zich niet zo happig op dit soort goedkope sieraden, maar op de verpakking gaven ze aan dat het nikkelvrij zou zijn. Dat is voor maar €0,89 het uitproberen waar denk ik dan. Er waren nog andere kleuren ook maar deze vond ik het mooiste omdat ze vrij neutraal zijn. De blauwe zal ik denk ik niet zo vaak gaan dragen. Een paar staat er niet op omdat ik die op dit moment in mijn oren heb zitten en die zijn zwart glanzend.

Ook is Action mijn favoriete winkel om waxinelichtjes met geurtjes te scoren. Ik hou ervan om veel verschillende geuren op voorraad te hebben en nu waren deze 2 pakken aan de beurt. Beide ruiken ze echt heerlijk fris en dat vind ik erg lekker, van die geurtjes. Mystic Agarwood en Mountain Flowers & Patchoeli deze keer. Heerlijk! Ik geloof dat deze rond de €2,00 per verpakking liggen.

Ook wilde ik weer wat nieuwe kaarshoudertjes voor m’n waxinelichtjes kopen. Dat geeft altijd een hele leuke en fijne sfeer. Er waren weer veel verschillende maar ik kocht deze 3. Het lijkt een beetje gebarsten glas en vind het vlammetje daar echt leuk doorheen schijnen. Ook leuk voor achtergrond voor foto’s vind ik. Deze houdertjes kosten €0,99 per stuk wat ook geen geld is.

Mijn bureau kan niet helemaal tegen de muur aan vanwege een plintjes die er op de grond liggen. Er ontstond dus een kier tussen de muur en mijn bureau en dat vind ik stom. Daarom was ik op zoek naar iets langs wat het kon afdekken. Nu zag ik deze oorspronkelijke fotoplank! Het is eigenlijk de bedoeling dat je deze ophangt aan de muur en er foto’s op zit maar ik gebruik hem om de kier te dichten. Daarbij kocht ik nog wat kerstlampjes en lampjes in witte roosjes en legde ik in/op die plank. Kijk nou hoe leuk? De kleine witte engeltjes kocht ik eerder een keer bij Action en heb ik er ook tussen gezet. Vind het echt super leuk staan 🙂

Lees ook:
Action stationary shoplog (7 items voor nog geen 5 euro!)
Foto’s van mijn zithoek en accessoires
Zó maak ik mijn blogfoto’s

COMMENTS

 • Wat een leuke aankopen. Ik wist niet dat ze ook gekleurde waxinelichtjes hadden bij Action. Ik wil die blauwe waxinelichtjes ook. Die oorbellen zijn ook tof, ik weet dat mijn moeder op zoek naar is geweest en overal de hoofdprijs moest betalen. Ik ga haar meteen tippen 🙂

 • Wat een leuke aankopen, die kaarsenhouders zijn echt zo leuk. Die geven echt zo een gezellige sfeer!

 • Leuk! Ik ben gek op de action!

 • Leuke aankopen! Ik vind de decoratie spulletjes bij de Action altijd zo leuk!

 • Ooh super leuk dat plankje !! Ik ben onlangs ook naar de action geweest, maar jammer genoeg niet de oorbellen zien staan, ik zoek deze soort al zeer lang, en voor 89cent zou ik deze ook zeker niet hebben laten liggen 🙂

 • Leuke dingen heb je gekocht. De oorbellen heb ik vandaag helaas niet gezien bij onze action, anders had ik ze zeker meegenomen. X

 • De Action heeft toch ook altijd leuke dingen he !? Leuke items ! 🙂

 • Wat is action toch een heerlijke winkel, alleen elke keer MOET ik er toch weer naar binnen en dan moet er wat mee naar huis….leuke dingen heb je gekocht….

 • Leuke sfeervolle aankopen heb je gedaan

 • Leuke aankoopjes, ziet er heel leuk uit! X

 • Leuke kaarsjes, ziet er gezellig uit 🙂

  X Irene

 • Leuke spulletje hoor! Wat vind je van die oorbellen? Ik vind ze nogal hangen en na een paar uur voelen ze heel zwaar aan. Niet iets om dagelijks te dragen.

 • Leuke items zeg! Lekker geshopt dus zo te zien 😉

 • Wat een hoop mooie items heb je er bij! Vooral de kaarsenhoudertjes vind ik super pretty en sfeervol <3

 • Wat een leuke items van de Action vooral de kaarsenhouders.

 • Please Post Your Comments & Reviews

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *