Action shoplog september 2015 (kaarsenhouder, waxine lichtjes)

geschreven door Mariska Groot

Afgelopen zaterdag ben ik naar de Action toegegaan omdat ik weer eens in mijn hoofd had gehaald mijn kamer gezellig te maken. Al een tijdje zat ik met mijn hele hebben en houwen (inclusief Helmer) in de woonkamer bij de eettafel. Dat vond ik wel handig omdat ik zo ook recht voor de tv zat. Maar ik wilde het weer in mijn slaapkamer, aan mijn bureau, met gezelligheid. En daarom wilde ik graag naar de Action en kocht ik daar het een en ander om het gezelliger te maken in mijn kamer. Onder andere een paar hele leuke kaarsenhoudertjes en een fotoplankje.

Action shoplog september 2015

action shoplog double dots » Doormariska.nl

Als allereerst kocht ik 2 van deze verpakking met Double Dots erin. Nu heb ik nikkelallergie en ben ik op zich niet zo happig op dit soort goedkope sieraden, maar op de verpakking gaven ze aan dat het nikkelvrij zou zijn. Dat is voor maar €0,89 het uitproberen waar denk ik dan. Er waren nog andere kleuren ook maar deze vond ik het mooiste omdat ze vrij neutraal zijn. De blauwe zal ik denk ik niet zo vaak gaan dragen. Een paar staat er niet op omdat ik die op dit moment in mijn oren heb zitten en die zijn zwart glanzend.

action shoplog kaarshouder » Doormariska.nl
action shoplog waxine lich1 » Doormariska.nl
action shoplog waxine licht » Doormariska.nl

Ook is Action mijn favoriete winkel om waxinelichtjes met geurtjes te scoren. Ik hou ervan om veel verschillende geuren op voorraad te hebben en nu waren deze 2 pakken aan de beurt. Beide ruiken ze echt heerlijk fris en dat vind ik erg lekker, van die geurtjes. Mystic Agarwood en Mountain Flowers & Patchoeli deze keer. Heerlijk! Ik geloof dat deze rond de €2,00 per verpakking liggen.

action shoplog kaarshouder » Doormariska.nl

Ook wilde ik weer wat nieuwe kaarshoudertjes voor m’n waxinelichtjes kopen. Dat geeft altijd een hele leuke en fijne sfeer. Er waren weer veel verschillende maar ik kocht deze 3. Het lijkt een beetje gebarsten glas en vind het vlammetje daar echt leuk doorheen schijnen. Ook leuk voor achtergrond voor foto’s vind ik. Deze houdertjes kosten €0,99 per stuk wat ook geen geld is.

IMG 4650 » Doormariska.nl
IMG 4649 » Doormariska.nl

Mijn bureau kan niet helemaal tegen de muur aan vanwege een plintjes die er op de grond liggen. Er ontstond dus een kier tussen de muur en mijn bureau en dat vind ik stom. Daarom was ik op zoek naar iets langs wat het kon afdekken. Nu zag ik deze oorspronkelijke fotoplank! Het is eigenlijk de bedoeling dat je deze ophangt aan de muur en er foto’s op zit maar ik gebruik hem om de kier te dichten. Daarbij kocht ik nog wat kerstlampjes en lampjes in witte roosjes en legde ik in/op die plank. Kijk nou hoe leuk? De kleine witte engeltjes kocht ik eerder een keer bij Action en heb ik er ook tussen gezet. Vind het echt super leuk staan 🙂

Lees ook:
Action stationary shoplog (7 items voor nog geen 5 euro!)
Foto’s van mijn zithoek en accessoires
Zó maak ik mijn blogfoto’s

You may also like

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.