3x essence shine last & go nail polish (3 nieuwe kleuren!)

door Mariska

Afgelopen week kreeg ik een prachtig pakket binnen met allemaal nieuwe essence en Catrice producten van de lente/zomer 2019 update. Heel veel producten waarvan ik er zeker een aantal ga laten zien en 3 daarvan zijn 3 nieuwe kleuren van de essence nagellak shine last & go nail polish. Een donker roze kleur met de naam 13 legally pink, 28 razzle dazzle en een hele lichtroze met de naam 04 millenial pink. In de begintijd van mijn blog droeg ik heel veel nagellak en kocht ook vaak nieuwe maar dat heb ik een beetje achter me gelaten. Mijn interesses zijn veranderd maar dat neemt niet weg dat ik ze niet wil laten zien 🙂 Dit zijn dus 3 nieuwe kleuren uit de essence shine last & go nail polish.

Essence nagellak shine last & go nail polish

essence shine last & go nail polish kleuren

En dit zijn de kleuren. Van links naar rechts: legally pink, razzle dazzle en millenial pink. Ik vind zilver en donker roze altijd wel heel erg leuk en ik moet eerlijk zegen dat ik met de lichtroze kleuren altijd wel een beetje een haat liefde verhouding heb. Dat had ik voorheen ook al. Het lijkt of de substantie wat wateriger is dan andere lakjes waardoor het niet zo fijn lakt. Het lijkt door deze substantie al vaak dat het wat rommelig op de nagels staat en dat is zonde. Lichtroze nagellak kan bijvoorbeeld wel heel mooi staan als je een gebruinde huid hebt, dan komt dat mooier uit. Oké, genoeg, kijk gewoon mee naar de kleurtjes 🙂

essence nagellak shine last & go nail polish legally pink

Dit is essence legally pink en is een leuke donker roze kleur die perfect is voor de lente en zomer. Gewoon een lekker zonnig kleurtje en roze ziet er altijd lekker vrolijk uit. Dekt prima in 2 laagjes zoals ik op de foto op heb gedaan.

essence nagellak shine last & go nail polish razzle dazzle

Deze mooie heet essence razzle dazzle en vind ik stiekem ook heel mooi. Of hij echt geschikt is voor de lente en zomer vind ik niet, eerder voor de feestdagen als je het mij vraagt. Hij dekt niet met 1 laagje dus je moet het wel opbouwen om een goede dekking te krijgen. Als je goed kijkt zie je nu nog witte vlakjes door de nagellak heen. Dat zijn beschadigingen op mijn nagels en ik heb op deze foto 2 laagjes gebruikt. Zo zie je maar. Goed laten drogen en nog een laagje toevoegen zou zeker helpen.

essence nagellak shine last & go nail polish millenial pink

De laatste is essence millenial pink. Een kleur die heel mooi kan staan bij gebruinde handen dus ja, ik begrijp dat deze voor de lente en zomer heel erg geschikt is. Het lakken ging niet geweldig maar de dekking is wel goed. 2 laagjes staat dan ook het mooiste vind ik.

De lakjes zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor €1,69 per stuk.

Lees ook:
essence sponge nail caring oil
Essence Discreet Agent
Essence secret stories nail polish (4x!)
Catrice Spectra Light nail polish

Gerelateerde artikelen

19 reacties

allaboutbertina 3 februari 2019 - 10:19

Wat een mooie kleurtjes, ik zou heel graag die roze willen proberen. Echt een kleur voor mij.

Reageer
engelina 1 februari 2019 - 09:46

Ik vind het zulke mooie lakjes ! Ik vind alleen de dop van de vorige verpakking net wat fijner in de hand liggen.
Qua formule merk ik nog niks anders.

Reageer
Petra 31 januari 2019 - 16:05

Wat een mooie kleurtjes

Reageer
Bianca 31 januari 2019 - 10:59

Vooral legally Pink vind ik een hele toffe kleur! x

Reageer
Simone 31 januari 2019 - 09:38

Oeh, wat een mooie glanzende lakjes! Vooral de eerste wil ik graag proberen, zeker nu ik een beetje bruin ben van mijn vakantie lijkt hij met erg mooi!

Reageer
bychristiana 31 januari 2019 - 09:32

Ik vind millenial pink op zich wel heel mooi, maar ik zie inderdaad dat het lakken wat lastig ging, hij lijkt wat streperig of zo. Razzle dazzle vind ik ook leuk, op de foto ziet de dekking er goed uit hoor!

Reageer
Rachel 30 januari 2019 - 22:21

Wat een prachtige lakjes zeg, ze zien er goed uit! je hebt ook weer een tof artikel geschreven

Reageer
Babs 30 januari 2019 - 19:25

Die roze is heel mooi en zo te zien dekt hij ook prima. Mooi kleurtje voor de zomer!

Reageer
Maaike 30 januari 2019 - 15:59

Mooie pakjes!! Vooral de laatste is mooi!

Reageer
priscilla 30 januari 2019 - 12:11

Wat een leuke flesjes! Ik heb al zo lang niets meer gekocht van Essence, haha. De laatste kleur vind ik mooi.

Reageer
Tessa 30 januari 2019 - 07:02

Mooie kleuren. Toen nog studeerde droeg ik altijd nagellak van Essence. Nu helaas niet meer vanwege mijn werk

Reageer
Romy 30 januari 2019 - 00:27

Wat een mooie lakjes en prachtige flesjes ook alleen al! Ik vind vooral die lichtroze tint erg mooi. En de dekking van de twee roze lakjes ziet er, in ieder geval met twee laagjes, goed uit.

Reageer
Kelly 29 januari 2019 - 20:29

Oeh, die roze vind ik mooi!

Reageer
Evelien 29 januari 2019 - 20:08

Die lichtroze vind ik echt heel tof. Leuk voor de zomer ook! Die eerste zou ik ook wel vaak kunnen dragen, ik houd sowieso wel van roze/rode kleurtjes.

Reageer
Deb 29 januari 2019 - 19:50

Mooie kleurtjes, vooral legally pink!

Reageer
Mariska 29 januari 2019 - 21:14

Ja is mooi hè! Al zal het vast een lakje zijn die een andere naam heeft gekregen 🙂

Reageer
Sonja Van de Sande 29 januari 2019 - 19:04

Ik heb ze ook en ik moet zeggen dat ik de roze, felle, het mooist vind!

Reageer
Mariska 29 januari 2019 - 19:39

Ja die is ook wel heel mooi, lekker fleurig 🙂

Reageer
Edith-Sofia 29 januari 2019 - 19:00

Wat een schattige kleurtjes! Leuk prijsje ook.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.