3x essence shine last & go nail polish (3 nieuwe kleuren!)

essence shine last & go nail polish

Afgelopen week kreeg ik een prachtig pakket binnen met allemaal nieuwe essence en Catrice producten van de lente/zomer 2019 update. Heel veel producten waarvan ik er zeker een aantal ga laten zien en 3 daarvan zijn 3 nieuwe kleuren van de essence nagellak shine last & go nail polish. Een donker roze kleur met de naam 13 legally pink, 28 razzle dazzle en een hele lichtroze met de naam 04 millenial pink. In de begintijd van mijn blog droeg ik heel veel nagellak en kocht ook vaak nieuwe maar dat heb ik een beetje achter me gelaten. Mijn interesses zijn veranderd maar dat neemt niet weg dat ik ze niet wil laten zien :) Dit zijn dus 3 nieuwe kleuren uit de essence shine last & go nail polish.

Essence nagellak shine last & go nail polish

essence shine last & go nail polish kleuren

En dit zijn de kleuren. Van links naar rechts: legally pink, razzle dazzle en millenial pink. Ik vind zilver en donker roze altijd wel heel erg leuk en ik moet eerlijk zegen dat ik met de lichtroze kleuren altijd wel een beetje een haat liefde verhouding heb. Dat had ik voorheen ook al. Het lijkt of de substantie wat wateriger is dan andere lakjes waardoor het niet zo fijn lakt. Het lijkt door deze substantie al vaak dat het wat rommelig op de nagels staat en dat is zonde. Lichtroze nagellak kan bijvoorbeeld wel heel mooi staan als je een gebruinde huid hebt, dan komt dat mooier uit. Oké, genoeg, kijk gewoon mee naar de kleurtjes :)

essence nagellak shine last & go nail polish legally pink

Dit is essence legally pink en is een leuke donker roze kleur die perfect is voor de lente en zomer. Gewoon een lekker zonnig kleurtje en roze ziet er altijd lekker vrolijk uit. Dekt prima in 2 laagjes zoals ik op de foto op heb gedaan.

essence nagellak shine last & go nail polish razzle dazzle

Deze mooie heet essence razzle dazzle en vind ik stiekem ook heel mooi. Of hij echt geschikt is voor de lente en zomer vind ik niet, eerder voor de feestdagen als je het mij vraagt. Hij dekt niet met 1 laagje dus je moet het wel opbouwen om een goede dekking te krijgen. Als je goed kijkt zie je nu nog witte vlakjes door de nagellak heen. Dat zijn beschadigingen op mijn nagels en ik heb op deze foto 2 laagjes gebruikt. Zo zie je maar. Goed laten drogen en nog een laagje toevoegen zou zeker helpen.

essence nagellak shine last & go nail polish millenial pink

De laatste is essence millenial pink. Een kleur die heel mooi kan staan bij gebruinde handen dus ja, ik begrijp dat deze voor de lente en zomer heel erg geschikt is. Het lakken ging niet geweldig maar de dekking is wel goed. 2 laagjes staat dan ook het mooiste vind ik.

De lakjes zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor €1,69 per stuk.

Lees ook:
essence sponge nail caring oil
Essence Discreet Agent
Essence secret stories nail polish (4x!)
Catrice Spectra Light nail polish