MUA Cosmic Vixen palette review

by Mariska

Jullie hebben al eens eerder oogschaduw gezien en ook palletes van MUA zoals MUA Fire Vixen palette die ook al zulke mooie kleuren had. Nu ontving ik het MUA Cosmic Vixen oogschaduw palette en ondanks dat ik nog steeds niet goed ben met ooglooks, wilde ik het natuurlijk wel proberen. Met mijn Makeup Revolution kwastenset ben ik ook steeds vaker in de weer en gebruik hem dagelijks onder andere. Er gaat een wereld voor me open, haha! Het MUA Cosmic Vixen palette bevat 15 kleuren, zowel mat als metallic. MUA zegt zelf:

De 15 op elkaar afgestemde, sterk gepigmenteerde tinten hebben allen een subtiele en zijdezachte afwerking. Met het palette creëer je met gemak verschillende on-trend ooglooks. De diverse shades variëren tussen mat en parelmoer en zijn gemakkelijk te blenden. Voor een multi-tonale afwerking breng je de verschillende tinten samen bij de creatie van jouw Cosmic Vixen-look. Voor een softere look kunnen de shades ook afzonderlijk van elkaar worden gedragen. 

MUA Cosmic Vixen palette

mua cosmic vixen palette

De kleuren in dit MUA Cosmic Vixen palette vind ik wel mooi afwisselend. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar de wat veiligere kleuren zoals die op de eerste 2 rijen en daar heb ik er dan ook 2 van gebruikt in een ooglook. De metallic kleuren spreken mij sowieso wel het meeste aan omdat ik de matte kleuren vaak niet goed vind uitpakken of te heftig vind. Dat is natuurlijk puur persoonlijk. Maar al met al is het dus een leuk afwisselend palette en de rode tinten vind ik heel erg mooi voor de feestdagen. Kijk mee naar de swatches op mijn arm. De eerste foto is de eerste rij, tweede foto tweede rij en de derde foto is de derde rij oogschaduws.

mua cosmic vixen palette swatches 1 rij
mua cosmic vixen palette swatches 2rij
mua cosmic vixen palette swatches 3 rij

De eerste en de tweede rij zijn echt mijn favoriete kleuren en vind ik ook het mooiste uit de verf komen. Van de eerste rij zijn de tweede en derde kleur mat en van de tweede rij is alleen de eerste rode kleur mat. De rest is metallic. De laatste rij van het MUA Cosmic Vixen palette valt me een beetje tegen omdat de kleuren poederig zijn en de eerste 2 sowieso slecht zichtbaar zijn. De derde bevat lichte shimmer wat ik dan wel weer mooi vind in de bruine kleur. Ik besloot dan ook een ooglook te maken met een metallic rood tint en een gouden of bruinkleurige tint. Leek me heel erg mooi. En hoewel dit een van m’n eerste ooglooks is vind ik hem niet slecht. Oordeel zelf :)

mua cosmic vixen palette swatches ooglook
mua cosmic vixen palette swatches ooglook full

Voor mijn eerste echte ooglook vind ik het best goed gelukt al zeg ik het zelf en de kleuren matchen goed met elkaar. De goudtinten en de rode tinten hebben eigenlijk geen fallout gehad en het pigment pakt direct goed op mijn ogen. Ik heb ook nog eens geen primer gebruikt dus als je een primer gebruikt wordt het waarschijnlijk meer intens. En hoewel deze kleuren voor mij te opvallend leken vind ik ze toch mooi en zou ik het elke dag kunnen dragen.

Het MUA Cosmic Vixen palette is verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat voor de prijs van €6,99 wat hij wat mij betreft zeker waard is.

Lees ook:
Action Really truly gorgeous eyes oogschaduw palette
Catrice Astrology face palette + swatches
7x prachtige Makeup Revolution London + korte reviews
MUA Lash Boom mascara

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?