Luxe glazen olie diffuser met heerlijke olie

by Mariska

Onlangs ontving ik van Happy Cloud de vraag of ik deze luxe glazen olie diffuser wilde reviewen. Kijk, dan ben je bij mij aan het goede adres. Daarbij mocht ik ook 2 oliën uitkiezen zodat ik ook die kon ervaren en natuurlijk de combinatie van de olie diffuser en de oliën. Al vaak heb ik hem aangehad en hij heeft een mooi plekje in mijn interieur. Vandaag vertel ik je wat ik ervan vind en waar deze mooie Dazzling Diffuser kunt vinden. Ook vertel ik meer over de oliën die ik heb, maar er zijn natuurlijk veel meer oliën beschikbaar.

Glazen olie diffuser – Dazzling Diffuser

olie diffuser happycloud.nl dazzling diffuser

Dit is de Dazzling Diffuser en ik vind hem werkelijk waar echt prachtig. Het geeft een mooie luxe uitstraling en je krijgt er ook een uitgebreide beschrijving bij en onderhoudsomschrijving. Heel fijn! Vind het een goede zaak, zodat je altijd weet hoe lang je hem maximaal aan kunt laten en wanneer je hem moet reinigen. Vooral handig als je er nog niet zoveel ervaring mee hebt.

Op de voorkant van de olie diffuser zie je 2 knoppen die je kunt aanraken en er zit een stroomsnoer aan met een aan- en uitschakelaar. Zelf gebruik ik de aan- en uitschakelaar altijd, maar je kunt hem ook met de knop aan de voorzijde uitzetten. De knop ernaast met het lamp symbool is om de verlichting van de Dazzling Diffuser aan of uit te zetten. In eerste instantie veranderd het van kleur als je de optie aanzet, maar als je een kleur mooi vindt (bijvoorbeeld paars), dan kun je er nog eens op drukken en dan blijft hij die kleur branden.

happycloud diffuser olie

De flesjes met de olie worden in een normaal flesje met een dop geleverd, echter in de verpakking zitten er ook pipetjes in met een dop erop. Die kun je er dus standaard inlaten, dat doe ik ook. Op die manier kun je het bovenste gedeelte indrukken en het buisje van het pipetje vol laten zuigen met olie. Op die manier kun je heel makkelijk doseren met de olie, naar wens. Meer olie is uiteraard een sterkere geur. De omschrijvingen van de oliën die ik heb zijn als volgt:

Eucalyptus citroen olie

Heb je behoefte aan een frisse geur in huis? Probeer dan de Eucalyptus, citroen etherische olie. De eucalyptus citroen verspreid een frisse, citronella achtige geur bij verdamping. Bijkomend voordeel is dat insecten zoals muggen en vliegen een hekel hebben aan de geur van deze olie. (de olie bekijk je hier)

Pepermunt olie

Pepermuntolie is een van de meest populaire aroma’s ter wereld. U herkent de geur en smaak direct. De olie zuivert de lucht en geeft een frisse geur in iedere ruimte. Pepermunt zorgt voor een vrijere ademhaling. (de olie bekijk je hier)

Beide oliën vind ik echt heel erg lekker in deze olie diffuser. Die heb ik dus uitgezocht op mijn ‘mood’, zeg maar. Ik hou heel erg van frisse geuren, daar krijg ik energie van. En zeker is eucalyptus een van mijn favoriete geuren om het huis lekker fris te laten ruiken en mezelf een oppepper te geven. Ook heb ik ze een paar keer gecombineerd met elkaar. Dat vond ik ook echt heerlijk!

Mijn mening over de olie diffuser van happycloud

Ik ben enorm blij met deze olie diffuser van Happycloud.nl, omdat hij een mooi en luxe uitstraling heeft. Daarbij zijn de oliën die ik heb heerlijk en ik geloof ook zeker dat de andere oliën heerlijk zijn. Voor ieder is er wel een of meerdere passende oliën die je kunt gaan gebruiken. Deze Dazzling Diffuser kost €109,95.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?