Action La Maison eau de Parfum Musc & Santal en Iris & Patchouli

action la maison eau de parfum

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Bij Action heb ik naast de Ferrera Stiletto eau de parfum gisteren ook Action La Maison eau de parfum gespot. Het trok eigenlijk direct mijn aandacht om de strakke en frisse doosjes en de flesjes die erin zitten. Het ziet er gewoon erg leuk en fris uit en voor de prijs van €3,79 per parfum vind ik dat niet zo duur. Hello budget! Vandaag vertel ik er meer over.

Action La Maison eau de parfum

En dit zijn de flesjes van de Action La Maison eau de parfum. Ziet er toch best chique uit? Het is strak en er zit niet echt iets speels aan, maar wel lekker simpel. De parfums hebben geen speciale namen, maar gewoon de geurnoten die er voornamelijk inzitten.

De parfums zijn gemaakt door 2 verschillende vrouwen met een ieder 2 trendy ingrediënten om samen een parfum samen te stellen. Musc & Santal is samengesteld door Mylène Alran en Iris & Patchouli door Corinne Cachen. Grappig! En nu wat meer over de geurnoten.

Iris & Patchouli

Iris & Patchouli van de Action La Maison eau de parfum lijn wordt beschreven als een gourmand chypre geur. Het wordt als volgt omschreven (in het Engels):

A beautiful fragrance where the elegance of orris is revealed through a gourmand chypre. Shining with the luminous note of bergamot, blackcurrant and peach pop on top, revealing some juiciness. In contact with jasmin and orange flower, the powdery accents of orris are toned down to unfold a velvet petally effect that is exquistely highlighted with white musks.

Musc & Santal

Musc & Santal van de Action La Maison lijn wordt omschreven als een bloemige geur. Het wordt als volgt omschreven (in het Engels):

This floral fragrance conveys a cocooning vibe that wraps you up in a heavenly sensation. Raspberries explode on top pushed by bergamot vivid note, and infuse a pretty violet flower with a juicy impulse. Surrounded by musks, cotton flower blows a white cozy whisper, reinforced by the indulging creaminess of sandalwood.

De parfums kosten €3,79 per stuk en bevatten elk 100ml. Naast deze 2 geuren is er ook nog een roosachtige geur. Deze heb ik niet meegenomen omdat roos op zich niet mijn geur is. Deze zijn lekker fris, blijven nog best lang hangen en zijn ideaal om in je tas mee te nemen.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.