Village Candle lente en zomer waxmelts, tips!

village candle lente en zomer waxmelts tips

Over Village Candle heb ik nog niet veel geschreven, maar nu laat ik de lekkerste Village Candle lente en zomer waxmelts aan je zien. Dit is maar een fractie van wat ik heb, maar als ik moet kiezen zou ik zeggen dat dit juist lekkere lente en zomer geuren zijn voor in je waxbrander. Ik deed een kleine bestelling om een aantal geuren te testen en mijn mening daarover te schrijven. Een aantal van deze Village Candle waxmelts heb ik zelf nog niet gebrand, maar hé, de geuren laten zien met de omschrijving erbij kan al inspirerend werken, toch? Elk pakje bevat 6 blokjes.

Lees ook: Mijn Goose Creek waxmelts collectie

Village Candle lente en zomer waxmelts

En hieronder de beschrijvingen van de geuren van Village Candle en mijn mening als ik hem heb gebrandt.

Village Candle Eucalyptus Mint waxmelt

Levendige eucalyptus vermengd met verse munt verfrist je geest en ontspant je geest.

Deze heb ik gebrand en vind ik heerlijk lekker fris! In mijn woonkamer had ik hem aangezet en de geur rook je ook zo lekker in mijn slaapkamer. Deze heb ik bij lente en zomer geuren geplaatst omdat hij gewoon lekker fris is voor warm weer.

Village CandleSummer Slices

Zo verfrissend en leuk als een zomer kan zijn. De uitnodigende geuren van vers gesneden watermeloen en komkommer maken van deze geur een zomer om op elk moment van te genieten.

Deze heb ik zelf nog niet gebrand.

Sunrise

Deze exotische geur combinatie vangt het gevoel van een tropische zonsopgang. Ervaar een geur paradijs met deze frisse mix van tropische ananas, dahlia bloemen en muskus.

Deze heb ik nog niet gebrand.

Frozen Margarita

Deze kaars neemt u mee naar uw favoriete tropische bestemming. Een opwindende mix van pittige limoen, citrusvruchten, gouden tequila en een vleugje zeezout zullen u veel gelukkige uurtjes geven, genietend van uw favoriet cocktail in kaarsvorm.

Deze heb ik zelf nog niet gebrand, maar hij ruikt al zo enorm lekker als je het pakje opentrekt. Echt een gevoel alsof het nu daadwerkelijk al zomer is en je met een cocktail op een terras zit.

Juicy Melon

Verwen uw zintuigen met een keur aan heerlijke meloennoten gecombineerd met kiwi en vanille. Gooi een blokje in een waxmeltbrander om de sappige fruitgeuren vrij te laten.

Nog niet gebrand, maar dit is ook typisch zo een zonnige geur die ik jullie niet wilde laten missen. Meloen is tenslotte altijd een goede keuze met zonnige dagen.

Honey Patchouli

Een nieuwe draai op een aardachtige favoriet, wordt deze kruiden patchouli wax melt gemengd met verse honing en een vleugje van citrusvruchten om u onder te dompelen in een innerlijke rust.

Deze heb ik gebrand en is heerlijk! Eigenlijk kan ik niks meer toevoegen aan de omschrijving omdat die voor mij ook gewoon prima klopt. Vind het een hele lekkere rustgevende geur. Past prima bij de Village Candle waxmelts voor de lente :)

Cherry Blossom

Zacht delicaat maar toch sterk. Vrouwelijke bloemen maar ook fruitig. Deze verleidelijke geur is een fantastisch eerbetoon aan de verbazingwekkende en wondermooie kersenbloesems in volle bloei.

Een heerlijke zachte geur als ik hem zo in de verpakking ruik, lekker lente-achtig. Zelf nog niet gebrand maar de omschrijving van deze Village Candle waxmelt zegt genoeg denk ik.